FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Scandal la Hermannstadt! Vasile Miriuță a intrat în conflict cu un om importat din club: „Să vină la mine dacă are ceva să-mi spună!”

Vasile Miriuță
Vasile Miriuță

Articol de - Publicat joi, 14 februarie 2019 08:55

Vasile Miriuță, antrenorul lui Hermannstadt, l-a atacat pe unul dintre acționarii clubului, Peter Muller, care la 0-3 cu FCSB s-a luat de jucători. Acestora le-a zis că e gata să împartă „aproape totul” cu ei.

Eșecul cu FCSB, 0-3, a stârnit polemici la Sibiu. Unul dintre acționarii lui Hermannstadt, Peter Muller, i-a criticat pe jucători pentru respectul prea mare arătat vicecampioanei, ceea ce l-a scos din sărite pe antrenorul Vasile Miriuță.

„Îi transmit domnului Peter să îi certe pe angajații lui de la fabrică. Pe jucători numai eu am voie să îi cert. Dacă are ceva să îmi spună, să vină la mine, la stadion. Băieții ăștia au făcut 29 de puncte jucând numai în deplasare... Vorba lui Dandea: «Mister, mai mult stau cu tine decât cu nevastă-mea!» Ăsta e adevărul. Dintr-o săptămână, ei stau cinci zile cu mine și atunci îi mai și critici... Ar trebui să le faci statuie dacă rămân în Liga 1. Și vor rămâne în Liga 1!”, a comentat „Tati”.

„Obiectivul e salvarea de la retrogradare, iar ei vorbesc de play-off”

El a ținut totodată să le reamintească șefilor cum s-a pus problema când a venit el la echipă: „Atunci mi s-a spus că obiectivul este salvarea de la retrogradare. Acum, de vreo trei săptămâni, îi aud pe unii cu play-off-ul. Hai să stăm liniștiți, în banca noastră, pentru că noi nu cu CFR, FCSB și Craiova ne batem, ci cu celelalte echipe. Ăsta e obiectivul nostru, ca să clarific o dată”.

Și totuși! Miriuță a dezvăluit că are un bonus în caz că realizează surpriza și califică echipa în play-off: „Mi s-au promis acum câteva zile niște bani. Le-am spus jucătorilor că jumătate li-l dau lor. Eu împart cu ei tot ce am. Bine, nu chiar totul, aproape totul”.

20.000 €pe lună susține Miriuță că a fost oferta primită de la o altă echipă: "Dar eu nu trădez. Nu plec de la Sibiu nici pentru 500.000 de euro. Banii nu-s totul în viață"

Vezi și: Miriuță, primele măsuri după eșecul cu FCSB » Ce le-a pregătit jucătorilor înaintea duelului cu Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
gazistu
gazistu  •  14 Februarie 2019, 15:23

Sa-l credem pe "Tati'? Cum ca daca la sb are avea in 8-9000 E /luna,...a refuzat el in salar de 20.000 lunar? bun a refuzat 20.000, dar si 50.000? ;=)) sa-l credem?

wba33
wba33  •  14 Februarie 2019, 11:21
Postat de Marin Mihai pe 14 Februarie 2019, 10:25

"Tataie" ciocul mic,in fata berbecilor de la fcsb ati stat capra,pardon,ca nevasta berbecului!S-a vazut din avion diferenta de atitudine dintre Cluj si Bucuresti. Ti-a ajuns pe la nas mirosul de branza si cas?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

959403457593795
George Cumpatescu Jorge  •  14 Februarie 2019, 10:26

E de apreciat rezultatele acestei echipe,dar nu anțeleg de CE an Romania e posibil ca o echipa de prim eşalon sa nu evolueze an oraşul sau, de CE se dau licențe pe promisiuni sau cum se dau...daca nu ai o infrastructura pusa la punct nu promovezi...zic si eu...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează