FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Scandal la U Craiova » Revolta anti-Mangia înăbușită cu excluderi și cu amenzi!

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 12 aprilie 2018 09:18

Craiovenii l-au trimis pe căpitanul echipei, Băluță, să se antreneze în afara lotului. „Decarul”, Mateiu și Kelici s-au ales cu amenzi.

Fierbe Bănia! Și nu în așteptarea vreunui mare meci. Situația a devenit explozivă în vestiarul oltenilor, în urma mai multor divergențe între Devis Mangia și jucători.

Eșecul cu FCSB (0-2) a pus capac, alb-albaștrii îndepărtându-se de lupta la titlu, iar momentul pune în pericol și al doilea obiectiv al formației, Cupa României, juveții evoluând săptămâna viitoare cu FC Botoșani în prima manșă a semifinalelor.

S-a trecut deja la fapte, după ce mai mulți fotbaliști au mișcat în front, iar Alex Băluță a avut acea ieșire publică după meci.

  • Căpitanul Științei, Alexandru Băluță, nu se mai antrenează cu prima echipă a Craiovei, ieri făcând pregătirea separat. Încă de marți se luase decizia ca Băluță să fie scos din lot pentru meciul cu Poli Iași de sâmbătă, ca o măsură care să ateste că Devis Mangia a rămas șeful echipei. Totuși, sursele Gazetei afirmă că se va apela la "metoda Torje", în sensul că Alex va fi reprimit în lot pentru meciul de săptămâna viitoare cu Botoșaniul, de Cupă.
  • Alexandru Mateiu, un alt greu al vestiarului, a gesticulat la ceea ce s-a vrut o indicație venită de pe bancă. Alex e nemulțumit că a ajuns rezervă, el fiind unul dintre oamenii importanți ai Craiovei, iar Mangia îl preferă pe Andre Santos în locul lui. Mateiu are aproape 4 ani de când e în Bănie, e o voce puternică a vestiarului, dar italianul vrea să se impună în fața lui.
  • Renato Kelici a vociferat și și-a aruncat tricoul în momentul schimbării de pe Național Arena, a susținut Fanatik. Detaliul a fost observat și de cei din staff-ul tehnic, ceea ce va atrage o penalizare a croatului, trecerea pe banca de rezerve pentru meciul de sâmbătă și înlocuirea lui cu Gardoș.
  • Și Florin Gardoș este nemulțumit de faptul că a jucat numai un meci, 11 minute, în sezonul de primăvară la Craiova. Doar că proaspătul tătic a fost mai liniștit decât coechipierii săi.
  • Jucătorii care au avut derapaje, mai mari sau mai mici, vor fi penalizați cu câte 3.000 de euro pentru că au încălcat regulamentul intern. Băluță și Kelici nu vor fi în lot cu Iașiul, Mateiu rezervă, de văzut când Mangia va decide să-i reprimească în primul "11". Băluță a fost băgat în ședință de către conducere, încă n-a apucat să aibă o discuție fermă cu Mangia despre cele întâmplate, a fost trimis "la reciclare".

"Nu știu ce a vrut să-mi arate antrenorul prin a mă ține rezervă. Cred că puteam aduce și un plus de prospețime, aș fi împins echipa de la spate și sunt sigur că rezultatul nu mai era acesta. O să am o discuție cu el, sper să nu mai facă aceeași greșeală"
Alex Băluță, după meciul cu FCSB

11 goluriși 3 assist-uri a strâns Băluță în acest sezon în 28 de partide

2 pase decisive a reușit Mateiu în actuala ediție în 27 de meciuri

1 gol în 27 de meciuri a marcat Kelici pentru olteni în actuala ediție

6,20este media notelor din Gazetă pentru Băluță, a doua cea mai mare din lot după Mitriță

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
893736854062440
Andrei Popescu  •  13 Aprilie 2018, 17:14

Mangia, exclude-te singur de la echipa.

prazburg1948
prazburg1948  •  12 Aprilie 2018, 17:49
Postat de magic4ever pe 12 Aprilie 2018, 13:01

Craiova juca mult mai bine cu Multescu antrenor, dar Ivan rata pe banda rulanta din toate pozitiile...

Asta am zis si eu cand l-au dat afara pe Multescu, am zis ca o sa le fie dor de el, chiar credeam ca il aduc inapoi in iarna. Bine ca au scapat de Ivan si pe o suma buna de bani.

prazburg1948
prazburg1948  •  12 Aprilie 2018, 17:47
Postat de Paul Pitic pe 12 Aprilie 2018, 16:39

CLONA ba nu U.CRAIOVA-echipa PSDCraiova-cum *** numiti voi echipa PSD-U.Craiova?ziaristi de doi lei-emblema,palmaresul U.Craiova sunt la Mititelu si echipa U.Craiova joaca in liga 4-*** bolsevice de doi lei

=)) Emblema lu' Mititelu e cu un cal pe ea desteptule, si scrie FCU1948, ca sa nu fie dat in judecata CSU ca becali de csa. DESTEPTULE.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează