FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Scandal la vârful FRF » Detalii din interior: „Vrea să-i ia postul, sunt la cuțite! Suntem călcați în picioare!”

Ion Crăciunescu, 70 de ani, fost arbitru internațional, a informat că președintele CCA, Kyros Vassaras, se află într-un conflict cu Alexandru Deaconu
Ion Crăciunescu, 70 de ani, fost arbitru internațional, a informat că președintele CCA, Kyros Vassaras, se află într-un conflict cu Alexandru Deaconu

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 22:29 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 22:46

Ion Crăciunescu, 70 de ani, fost arbitru internațional, a informat că președintele CCA, Kyros Vassaras, se află într-un conflict cu Alexandru Deaconu, vicepreședintele Comisiei, care ar vrea să-i ia postul.

  • Ion Crăciunescu a arbitrat 230 de meciuri în prima ligă din România;
  • A fost delegat la Campionatul European de tineret din 1988, la finala Campionatului European de juniori din 1992, la semifinala Cupei Intercontinentale din 1995;
  • Tot în 1995, Crăciunescu a condus la centru și finala Cupei Campionilor Europeni, Ajax Amsterdam - AC Milan 1-0.
  • Ion Crăciunescu s-a retras din arbitraj în anul 1996. De atunci a fost președinte la echipe din Liga 1, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor din cadrul FRF, acum fiind analist TV.

Ion Crăciunescu: „Deaconu vrea postul de șef la CCA!”

Alexandru Deaconu (n.r. - vicepreședinte CCA)și Kyros Vassaras sunt la cuțite, pentru că Deaconu vrea postul de șef, e visul lui. De aceea, Deaconu nu mai face delegările, ci le face Vassaras personal. Deaconu face doar delegările de observatori. Iar Augustus Constantin va fi șeful VAR când se va introduce sistemul video în arbitraj, în Liga 1. 

Iar relațiile dintre cei Deaconu și Augustus sunt reci, fiecare vrea să meargă pe drumul lui. Augustus era cel care îl lua pe Vassaras cu mașina de la aeroport la Federație. Vassaras primește informații de la un român, un fost arbitru (n.r. Chivulete), acesta îi face sinteza și o trimite în Grecia. E o țară frumoasă. De asta suntem noi unde suntem. Suntem călcați în picioare. Nu există șefi de comisie de arbitri din alte țări”, a declarat Crăciunescu, potrivit digisport.ro.

2014este anul în care Kyros Vassaras a fost numit președintele CCA

VIDEO Ion Crăciunescu vorbește despre un episod în care a refuzat să arbitreze

Citește mai multe știri din Liga 1:

Iulian Cristea, în formă excelentă! Îl convoacă Mirel Rădoi la națională?

Surpriza lui Toni Petrea: pe cine a trimis în centrul atacului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
visarionpalnie
visarionpalnie  •  03 Noiembrie 2020, 12:34

Daca vine aceasta duduie (care seamana cu cealalta duduie de la Handbal), la conducerea CCA, scursura din berceni este campioana 100%:))

myanrik
myanrik  •  03 Noiembrie 2020, 00:00

Kassai este șeful comisiei din Rusia...

id45
id45  •  02 Noiembrie 2020, 23:49

Ce treaba are Vassaras cu FOTBALUL ROMANESC ? Ce mai cauta Burleanu ... dupa ratarea calificarii ? Ba , sunteti *** ??? Vreti calificari si aduceti in FOTBALUL ROMANESC ... oameni paraleli ! Campionatul e varza , arbitrii joaca pentru cine le dicteaza , impresari dubiosi , patroni cu cazier ! ... CE MAI VRETI ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează