FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA

Circ la Vaslui înainte de meciul cu Steaua

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2010 00:00

Cu un sfert de oră înainte de startul partidei dintre Vaslui şi Steaua tensiunea a atins cote maxime la stadion. Gigi Becali şi ceilalţi oficiali ai Stelei au fost opriţi la poarta stadionului, iar bodyguarzii de la arena le-au interzis accesul cu maşinile în interiorul bazei. Oficialii doreu să stea la peluzele stadionului şi nu la tribuna oficială, acolo unde moldovenii le-au rezervat locuri.

 

"Este nesimţire ce se întîmplă aici! L-am sunat pe Porumboiu, dar nu răspunde la telefon. Probabil special ca să ne şicaneze. Este inadmisibil!", a declarat unul dintre oficialii Stelei.

În cele din urmă, oficialii Stelei au intrat în stadion şi sînt în peluza stadionului, acolo unde era rezervat sectorul pentru galeria Stelei.

În momentul în care au ajuns în peluză preşedintele Vasluiului, Ciprian Damian, i-a sunat pentru a-i chema la tribuna oficială. Patronul Stelei şi cei din conducerea clubului din Ghencea au acceptat invitaţia, însă oficialii roş-albaştrii nu au mai fost lăsaţi de stewarzi să treacă.

Patronul Stelei a sărit un gard pentru a putea ieşi din peluză. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
mmstoica1978
mmstoica1978  •  22 August 2010, 22:58

ja/vre/le si cio/rile sa ne su/ga pu/la

opensource
opensource  •  22 August 2010, 22:23

Cand esti "infractor" e usor sa creezi o situatie ambigua prin manevre "golanesti", ce cauta asta in acea zona a terenului si de ce nu a mers direct la tribuna oficiala asa cum fac toti oficialii!? A facut expre ptr. a creea o neintelegere si a incerca sa ridiculizeze si a provoca cu e stilul lui bine cunoscut si cu magariile lui de care suntem cam toti satui in tara. Ce atata zarva ca acest NIMENI al societatii romanesti, nu sa prezentat unde trebuia si a incercat sa intre p

quest-stelistu
quest-stelistu  •  22 August 2010, 22:07

am o intrebare...CUI P/U/L/A MEA II PASA !NU NE INTERESEAZA DE BECALI !Bagati stiri despre sport...nu patroni luati meserie de la EUROSPORT !

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close