FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Scandalul care amenință Astra: ”Cerem dizolvarea clubului”

Takayuki a plecat în Turcia, după 8 sezoane petrecute în România
Takayuki a plecat în Turcia, după 8 sezoane petrecute în România

Articol de - Publicat marti, 25 august 2015 00:00

Declarația îi aparține avocatului Emil Pasolea. El spune că, după ce jucătorul a plecat în Turcia, Astra refuză să mai achite o restanță aferentă perioadei 2012-2014.

Prin avocatul său, Emil Pasolea, agentul Daniel Cărbunescu, omul care l-a adus în 2007 pe Takayuki Seto la Astra, cere dizolvarea clubului pentru o datorie de 25.000 de euro!

"E vorba despre procentul de 10 la sută din salariul fotbalistului, pe care giurgiuvenii îl datorează clientului meu pentru perioada 2012-2014", explică apărătorul impresarului cu cetățenie franceză.

El remarcă faptul că "pentru ultimul sezon, Astra i-a făcut jucătorului un contract fără reprezentant, i-a pus o clauză de 300.000 de euro, pe care Osmanlispor a achitat-o acum pentru a-l transfera pe japonez. Probabil că sînt supărați fiindcă au luat așa puțini bani pe Seto și încearcă să nu mai plătească și agentul din perioada anterioară. Dar documentele sînt clare!".

Cărbunescu a pierdut litigiul pe instanțele sportive interne, nu a mai apelat la TAS, iar acum dorește să-și recupereze banii prin instanțele civile.

"Nimeni din club nu vrea să-și asume responsabilitatea. Mai rămînea să mă trimită la penitenciar la Ioan Niculae ca să discut problema cu dînsul!"
Emil Pasolea, avocatul lui Cărbunescu

"Nu există nici un document care să ateste această datorie către Cărbunescu. Dacă am fi avut ceva de plată către agent, am fi achitat fără nici un fel de probleme"
Daniel Coman, președinte Astra

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
manty_one
manty_one  •  26 August 2015, 05:59
Postat de Danut Ognean pe 25 August 2015, 16:48

*** japonezul si mai lasati-ma cu minciunile stea fcsb-iste ca nu se dizolva nici o astra

ce ai patit ba,ori si tu esti Cel cu ea mica? Mare e gradina ta Doamne!!...multe capete patrate care sufera de mania STEAUA!!

928860000478598
Proca Cristian  •  25 August 2015, 23:54

*** ba cu takaiuti tau cu tot. sa va dam la *** de galbejiti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  25 August 2015, 23:05
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

*** Aici e site de ultrasi, nu de de-aia care pun botu la vrajeala ta de doi lei gauriti***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează