FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - HERMANNSDADT 1-1

Scandalul continuă în Liga 1 » "Nu suntem bătaia voastră de joc! Facem memoriu împotriva arbitrului"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 12:41

Sâmbătă, la Craiova, arbitrul Iulian Călin a fost păcălit în prelungirile primei reprize de Cicâldău care a simulat un fault al lui Tătar. "Centralul" a arătat punctul cu var, iar oltenii au egalat înainte de pauză.

Președintele lui Hermannsdadt, Teodor Birț, a făcut un scandal monstru după prestația arbitrului din Ștefănești. "Așa ceva e inadmisibil! Am tot tăcut, am fost de nenumărate ori dezavantajați de arbitri, nu am spus nimic până acum, dar acum s-a umplut paharul. Nu a fost fault! A fost o simulare clară, Cicâldău trebuia să primească al doilea cartonaș galben și să fie eliminat. Nu este prima dată când suntem dezavantajați. Am decis să depunem memoriu împotriva domnului Iulian Călin. Sibiul nu merită să fie bătaia de joc a arbitrilor", a spus Birț.

Din informațiile Gazetei, în zilele următoare oficialii sibieni se vor prezenta la sediul Federației Române de Fotbal și vor depune un DVD care va conține erorile de arbitraj din ultimele meciuri în urma cărora echipa a avut de suferit de pe urma arbitrilor.

"Nu vom mai tăcea! Să nu uităm că și eliminarea lui Dumitriu, din finalul meciului, a fost, de asemenea, nemeritată. La al doilea cartonaș galben, un jucător al Craiovei îl faultase înainte pe N'Kololo, dar asta nu s-a văzut, sau nu s-a vrut să se vadă!", a mai declarat Birț.

Citește AICI cronica partidei dintre CS U Craiova și Hermannstadt, 1-1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
wba33
wba33  •  09 Octombrie 2018, 00:04
Postat de lionforever pe 07 Octombrie 2018, 17:08

Bai *** universitatea craiova a fost furată în multe rânduri și aseară chiar a avut un penalty nedat la koljici în repriza a doua iar pana la greseala din min 45 cand a dat aiurea 11 m calin fluierase doar împotriva craiovei iritand tribunele . Oricum a tolerat antijocul sibiului și a dat puține min de prelungire la ambele reprize, ideea e ca acest arbitru nu are ce cauta in liga 1.

impotriva craiovei ?! trebuia sa aveti 2 eliminati. Tupeu oltenesc...furt pe fata si tot tu esti cu gura mare. Ca si mangia dupa meci care era suparat pe arbitraj. Incredibil. Toate greselile sunt doar pro cfr, craiova, etc. NICIODATA nu sunt greseli care sa favorizeze echipele mici. Si ne miram de ce ne bat echipe de prin luxemburg...halal fotbal. Tu vorbesti de antijoc ? Pai voi ati fost numai pe jos cersind penalty-uri in frunte cu mitrita. Las-o asa ca te faci de ras.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  07 Octombrie 2018, 17:34

La Craiova tot timpul arbitrii sunt timorați și oaspeții ”beneficiază” de un tratament discriminator ! Dacă sunt două faulturi identice, la CSU e fault de joc la oaspeți e galben, la gazde mingea loveste mâna, la oaspeți e henț , gazdele mută autul la 10 m, oaspeții sunt întorși pentru 3 m, orice atingere în careu e penalty pentru gazde, pentru oaspeți e simulare și galben, jucătorii gazdă trag de timp, aruncă mingea după fluier, vociferează, înjură adversarii...arbitrul trece cu vederea !

lionforever
lionforever  •  07 Octombrie 2018, 17:08
Postat de Edi Girnita pe 07 Octombrie 2018, 14:24

Daca patea așa ceva clona împuțită a PSD-ului Doljean sa vezi ce scandal făcea lingăul și milogul de Popescu M. , marele și inegalabilul preș. a-l FCU!!!

Bai *** universitatea craiova a fost furată în multe rânduri și aseară chiar a avut un penalty nedat la koljici în repriza a doua iar pana la greseala din min 45 cand a dat aiurea 11 m calin fluierase doar împotriva craiovei iritand tribunele . Oricum a tolerat antijocul sibiului și a dat puține min de prelungire la ambele reprize, ideea e ca acest arbitru nu are ce cauta in liga 1.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează