FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB, AZI, 20:30, DIGI, TELEKOM, LOOK SPORT, GSP.RO

Scandalul continuă înainte de Poli Iași - FCSB » Echipa stă pe un butoi cu pulbere: "E obligatorie îndepărtarea lui"

Flavius Stoican, antrenor Poli Iași
Flavius Stoican, antrenor Poli Iași

Articol de - Publicat duminica, 25 noiembrie 2018 17:53

Președintele executiv de la Poli Iași, Adrian Ambrosie, susține că directorul sportiv, la care finanțatorul Horia Sabo nu vrea să renunțe, e persona non grata în club: ”Nici jucătorii nu-l mai vor în preajmă”.

Colaborarea lui Poli cu finanțatorul Horia Sabo pare compromisă. Deși pretinde că nu exclude o reconciliere, Consiliul Director (CD) al clubului, prin vocea președintelui executiv Adrian Ambrosie, insistă să-i pună omului de afaceri băimărean "o condiție obligatorie", de care acesta nici nu vrea să audă: îndepărtarea directorului sportiv Tibor Selymes.

"Selymes a greșit când a trecut peste capul antrenorului Flavius Stoican la transferuri și atunci când a blocat salariile. Nici jucătorii nu-l mai vor în preajmă. Iar noi, Consiliul Director, am decis că trebuie să plece. De la el a început totul", a comentat Ambrosie, potrivit căruia fostul internațional, membru al Generației de Aur, "câștigă cât mine și directorul general Sabo la un loc!".

O altă condiție de care ar depinde continuarea colaborării e auditul ce va stabili cine are cifrele corecte.

Sabo, care susține "cu acte" că a respectat contractul de asociere semnat în vară și că a adus în club 386.000 de euro, sau directorul economic demisionar Florența Strujan, din a cărei evidență contabilă reiese că sumele intrate din sponsorizări sunt mai mici decât cheltuielile cu echipa managerială a finanțatorului.

"Dacă Sabo are dreptate sau măcar diferențele dintre cifrele dânsului și ale noastre sunt mici, putem discuta. Dacă nu, ne strângem mâna și ne despărțim", susține Ambrosie, care a numit și o a treia condiție: "Horia să-și ceară scuze pentru jignirile aduse. Nu poți să spui că noi am fi fost muritori de foame dacă nu venea el sau că orice retardat care vrea să-l contrazică să vină cu cifre".

"Acest club n-a avut niciodată în conducere un nume atât de important ca Selymes. Am încredere că judecata lui în materie de sport este cea a Generației de Aur" Horia Sabo, finanțator Poli Iași

"Pentru mine, cel puțin, autoritatea unui om ca Selymes în materie de fotbal este fabuloasă. Iar discernământul este pe măsura performanțelor realizate pe gazon" Horia Sabo, finanțator Poli Iași

110.000 €ar fi suma adusă de asociatul Horia Sabo în club din iunie și până-n octombrie, potrivit oficialilor lui Poli

Citește și: Scandal SEXUAL URIAȘ în ziua meciului Poli Iași - FCSB » Dezvăluiri incendiare, interzise minorilor, despre președintele echipei: "Am făcut-o în trei cu el și soția lui! A durat ceva, a fost lung"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
fibra
fibra  •  25 Noiembrie 2018, 22:59

Selimesy peste tot unde a fost a distrus, în schimb el și- a luat banii.

1308183692641866
Diana Dim  •  25 Noiembrie 2018, 20:20

Am spus inca din vara ca, daca nu vor sa retrogradeze, iesenii trebuie sa-l demita pe Selymesi. A fost un jucator bun intr-un colectiv de exceptie, dar individual nu a rupt gura targului. Apoi ca antrenor n-a avut niciun rezultat, toate echipele care nu l-au dat afara la timp au retrogradat. Ochi pentru a gasi jucatori nu are. Vezi cazul Gnohere care a fost dat afara de la Petrolul, prima echipa la care acesta a venit in Romania. Se pot aduce multe argumente pentru a demonstra ca Selymesi nu este bun nici ca antrenor si nici ca si conducator! Stoican trebuia sa plece inca din vara pentru a nu-si deteriora imaginea, dar a hotarat sa lupte in continuare. A fost alegerea lui! Este de apreciat! In concluzie, daca nu vreti sa retrogradati scapati cat mai repede de Selymesi! Cred ca inca nu este prea tarziu!

1603630919884559
Belciug Gigi  •  25 Noiembrie 2018, 20:20

Oricum mizeria blatistă fc5b nu merita sa fie in play-off! e singura echipa care nu joaca nimic si cu ajutorul arbitrilor ramane agățată fraudulos acolo in primele locuri!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close