LIGA 1  ·  DINAMO

Scandalul de săptămîna trecută încă nu s-a stins: ”Ori e corect, ori nu-l prinde toamna aici!”

Bonetti are contract cu Dinamo pînă în 30 iunie 2014
Bonetti are contract cu Dinamo pînă în 30 iunie 2014

Articol de — Marti, 12 Iunie 2012, 00:00

Jucătorii au de gînd să aibă o discuţie bărbătească, faţă în faţă, cu Bonetti pentru a clarifica situaţia existentă la echipă.

Atmosfera în Ştefan cel Mare este încă extrem de încărcată, deşi dinspre Dario Bonetti şi şefi vin semnale că situaţia este liniştită, aflată sub control. Fotbaliştilor nu le-a picat bine ultima intenţie a italianului, aceea de a le găsi echipe, spre a fi transferaţi, lui Dănciulescu, Munteanu, Moţi, Bălgrădean, Luchin, Pulhac, Strătilă şi Platini.

Roş-albii au făcut front comun: "Mai întîi, ne-a făcut trădători, după care a spus că s-a înţeles greşit. Apoi, i-a acuzat de blat pe unii dintre noi la derby-ul cu Steaua, afirmînd a doua zi că s-au făcut interpretări eronate. Acum, a făcut «lista neagră», sută la sută adevărată, ca a doua zi s-o dea din nou la întors. Trebuie să fie corect, să vorbim faţă în faţă, să ne spunem totul, altfel nu va prinde mai mult de 5 etape la Dinamo! Poate el nu place pe cîţiva dintre jucători, reciproca e şi ea valabilă, de aceea trebuie lămurit totul".

Fotbaliştii au avut discuţii cu lideri ai suporterilor şi-au aflat de ce fanii sînt susţinători fideli ai peninsularului: "Ne-au spus clar: «Ştim şi noi că Bonetti nu e cel mai mare antrenor pe care l-a avut Dinamo, dar sîntem alături de el pînă la capăt pentru că a luat şi ia atitudine împotriva fraţilor Becali şi are tupeu în faţa lui Cristi Borcea! În acest moment nici nu se interesează altceva»".

28.500 de euro e salariul lunar al italienilor de la Dinamo, în frunte cu Bonetti, antrenorul avînd colaboratori alţi 3 conaţionaliNu doar medicii răbufnesc. Şeful ISU Sibiu protestează față de incorectitudinea raportărilor COVID. „Este incredibil ceea ce se întâmplă„

Libertatea

Comentarii (35)

florin_marius88  •  13 Iunie 2012, 16:38

Vrei super bonusuri sa ai unde sa pariezi la campionatul european ? ligapariorilor.ro/bonusuri-si-promotii-case-de-pariuri-campionatul-european-2012/

clau_gool23  •  13 Iunie 2012, 12:52

Bai ziaristi sufletului!!!! nu mai mintiti ma!!! Ati pus cu '' '' o declaratie care cica ar fi a cuiva din lotul lui Dinamo.....treceti numele cui a spus asta :"Mai întîi, ne-a făcut trădători, după care a spus că s-a înţeles greşit. Apoi, i-a acuzat de blat pe unii dintre noi la derby-ul cu Steaua, afirmînd a doua zi că s-au făcut interpretări eronate. Acum, a făcut «lista neagră», sută la sută adevărată, ca a doua zi s-o dea din nou la întors. Trebuie să fie corect, să vorbim faţă în faţă, să ne spunem totul, altfel nu va prinde mai mult de 5 etape la Dinamo! Poate el nu place pe cîţiva dintre jucători, reciproca e şi ea valabilă, de aceea trebuie lămurit totul". Ziaristi s

xzx  •  13 Iunie 2012, 09:53

curios este cum GSP stie ce au de gand jucatorii.Daca articolul nu este inventat inseamna ca unul dintre cei acuzati PE DREPT de bonetti(sau mai multi)creeaza tensiune la club.CEL MAI BINE AR FI SA PLECE TOATE ""VEDETELE""""IMPRESARIATE DE CLANUL FECALIOT.

Vezi toate comentariile (35)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
Program TV complet

Liga 1