FOTBAL  »  Superliga  »  CSA VS FCSB

Scandalul dintre CSA și FCSB l-a băgat în ceață pe Bănel Nicoliță: „Nici noi, jucătorii, nu mai înțelegem nimic”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 martie 2019 11:17

Scandalul dintre CSA Steaua și FCSB va împlini cinci ani de la debut în luna decembrie. Nenumăratele procese dintre cele două entități i-au băgat în ceață pe foștii jucători ai Stelei, dar și pe o parte importantă a fanilor roș-albaștrilor.

Bănel Nicoliță (34 de ani), jucător care a evoluat în perioada UEFAntastică la Steaua, îți dorește ca acest scandal să se termine cât mai repede.

”Păcat că n-au ajuns la o înțelegere. Nici noi, jucătorii care am jucat pentru Steaua, și nici suporterii, nu mai înțelegem nimic. Speram să se înțeleagă, pentru că noi, suporterii, suferim cel mai mult. Eu am jucat pentru Steaua din 2005. Eu îi respect pe toți.

Sunt oameni care investesc, mai ales nea Gigi. Investește, cumpără jucători de la echipe care au nevoie de bani și care depind foarte mult de Steaua. Până la urmă, e singurul care poate să dea în România două milioane de euro pe un jucător”, a spus Nicoliță.

banel nicolita

Citește și:

Florin Talpan lansează acuzații grave: „Mi s-a pus pumnul în gură! Recursul stă închis în beciul Tribunalului, deși trebuia trimis de două luni!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
rocky2
rocky2  •  09 Martie 2019, 17:51
Postat de herman25 pe 09 Martie 2019, 14:15

Banel crede ca a jucat pentru Steaua:)))) E nevinovat omul.

Hahahahahha! Balanel saracu habar n-are ca a fost angajatul ciobanului, el crede ca a fost la clubul armatei steaua!:)))

breitner
breitner  •  09 Martie 2019, 16:21
Postat de martinpen pe 09 Martie 2019, 14:22

Idiotilor, voic cititi ce scrieti? "...Nici noi, jucătorii care am jucat pentru Steaua, și nici suporterii, nu mai înțelegem nimic. Speram să se înțeleagă, pentru că noi, suporterii, suferim cel mai mult." Deci, Nicolita ce e? jucator, sau suporter?

Nicolita este doar un fel de maratonist (in nici un caz jucator de fotbal) care a ramas faimos (doar pe internet) pentru un autogol! El e in ceata de mult!

carol_k
carol_k  •  09 Martie 2019, 16:13

vai ce tragedie, e Banel in ceata, facem articol, inducem ideea ca totul e sub imperiul confuziei, poate maine se va intreba si Dodel la ce echipa a jucat, mai facem un articol, vai, vai, dezbatere nationala. E cat se poate de clar, precum apa de izvor, echipa lui Becali e FCSB. Da, dar cine e Steaua? Ei ce sa vezi, echipa Armatei, ce surpriza! Pana la Becali a cui o fi fost? Ca Becali a manarit niste acte cu unii chipurile a cumparat el Steaua asta a fost valabil pana la decizia Instantei de Judecata. Dupa aia...FCSB. FE CE SE BE !!! Clar Banele, Dodele, Mirele?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează