FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VIITORUL 2-5

Scandalul după Steaua - Viitorul 2-5 devine unul european » "Vom face memoriu la UEFA!"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 20 mai 2013 15:08

Viitorul a cîştigat în Ghencea, scor 2-5 şi a făcut un pas mare pentru salvarea de la retrogradare. Victoria surprinzătoare cu Steaua i-a determinat pe rivalii constănţenilor să acuze oficial un eventual blat.

Florin Prunea, preşedintele de la CSMS Iaşi, e hotărît să apeleze la UEFA.

"Vom face memoriu la UEFA după ruşinea de meci Steaua - Viitorul! Este o ruşine pentru fotbalul românesc. Strîngem toate probele, inclusiv autodenunţul lui Reghecampf, care acuza mizeriile din fotbalul românesc. Nu e normal ca anumite echipe să fie tratate diferenţiat de celelalte. Noi cînd am jucat cu Steaua, a avut în teren cel mai bun "11". Asemenea momente penibile cum au fost cele de duminică seară nu au ce căuta într-un fotbal curat. A fost cea mai ruşinoasă pagină din istoria Stelei!", a spus Florin Prunea pentru Mediafax.

Oficialul formaţiei ieşene a mai precizat că gruparea pe care o conduce trebuie să spere în continuare la salvarea de la retrogradare pe criterii sportive: "Mă sunau aseară jucătorii noştri, să mă întrebe dacă este posibil aşa ceva. Le-am spus că am primit o palmă şi trebuie să fim bărbaţi şi să luptăm până la capăt. Iaşiul poate rămîne în Liga I pe baza criteriului sportiv".

Demisie de 5 minute » Reghecampf a anunţat că pleacă de la Steaua, apoi s-a răzgîndit: "Trebuie schimbate anumite lucruri!"

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (184)
vasile_89
vasile_89  •  21 Mai 2013, 17:45

Viitorul si Steaua ar trebui dezafiliate si retrogradate in liga V

ricifourgroup
ricifourgroup  •  21 Mai 2013, 00:12

acum dupa meciul cu gaz cred ca si eu fac un memoriu la fifa sa fi la retrogradare si sa nu castigi acasa este un blat ordinar

moreno34
moreno34  •  20 Mai 2013, 22:46
Postat de halpinus.drogatus pe 20 Mai 2013, 19:09

N-ai cui sa-i spui pt ca ei de fapt isi doresc ca steaua sa joace cu titularii si sa si-i accidenteze. In romania n-ai cum multumi pe toata lumea. Cine vrea sa vada blat vede blat oriunde si viceversa. Steaua e indreptatita sa joace cum vrea si cu cine vrea. Asta nu insemna insa ca aseara nu s-a facut de ras. Dar asta nu-i treaba altora. Restul s-au facut de ras tot campionatul. Iasiul daca avea valoare nu era pe loc retrogradabil, severinu la fel.

ia cu HASIS.

Vezi toate comentariile (184)
Comentează