FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Scandalul Steaua - MApN e de neînţeles pentru UEFA: "Sînt nedumeriţi de ce se întîmplă"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 10 decembrie 2014 03:03

Conflictul dintre Steaua şi MApN pentru marca echipei i-a luat prin surprindere pe cei de la UEFA. Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al campioanei, a dialogat cu unul dintre reprezentanţii forului european, care nu a înţeles deloc situaţia în care se află "militarii".
"Eu cred că se va rezolva problema. Ar fi o absurditate. Vorbeam cu cineva de la UEFA şi era nedumerit legat de ce se întîmplă. Se va ajunge la un numitor comun. Gratis nu va renunţa armata, dar sperăm să fie o sumă rezonabilă. Steaua reprezintă România", a spus Helmuth Duckadam la DigiSport.

Steaua a evoluat în partida cu CSMS Iaşi cu emblema şi numele acoperite pe echipamentul de joc. În plus, sigla echipei a fost ştearsă de pe tabelă şi din reclamele de la marginea terenului, iar în locul numelui apărea scris ”Gazde”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (69)
gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  10 Decembrie 2014, 15:25
Postat de legendavisinie pe 10 Decembrie 2014, 09:11

Stemele se modifica, asa este. Dureros este cand ramai fara identitate si esti nevoit sa-ti confectionezi o sigla-surogat, eventual una sub forma de patrat. Era normal ca pana la urma, echipa comunistoido-becaliota sa ramana fara emblema.

Clubul din cartierul Giuleşti a fost înfiinţat în anul 1923, de muncitorii feroviari de la Atelierele Griviţa. Conform istoricilor, atelierele Griviţa erau cunoscute Siguranţei, în perioada interbelică, drept un focar de agenţi ai Moscovei, agitatori comunişti subvenţionaţi de URSS şi care acţionau la ordinele NKVD. Gheorghe Gheorghiu-Dej, fost muncitor la Atelierele Griviţa, secretar general al partidului comunist după 1944 şi şeful statului între 1948 şi 1965, era cunoscut drept un mare susţinător al Rapidului. În ziarul "Liberalul", din 6 noiembrie 1946, rapidiştii erau învinuiţi că fac campanie electorală comuniştilor. Asa ca taci :)

bimbi79
bimbi79  •  10 Decembrie 2014, 14:01
Postat de jimmy_who pe 09 Decembrie 2014, 23:52

la fel si stelei! ups! se pare ca deja s-a intamplat! :)))) Asa meritati: sa mai radeti de Craiova sau Poli!

o sa avem alta stema. problema e alta, sa rezolvam cu europa. Nu mor caii cand vor cainii

inexistentus
inexistentus  •  10 Decembrie 2014, 12:33

Normal ca se mira. Cand armata nu mai ajuta propria tara si mai mult o jupoaie de bani, e normal sa te miri.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează