FOTBAL  »  Superliga  »  DRAGOMIR CONTRA LUI BECALI

Scandalul «Valiza», asul din mînecă al lui Dragomir

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 30 iunie 2011 12:16

"Premierea nu înseamnă mită" e cunoscuta replică a lui Becali în ceea ce priveşte scandalul cu valiza de la Cluj, dar lucrurile par să stea cu totul altfel, cel puţin în concepţia lui Dumitru Dragomir.

Şeful Ligii a început să strîngă date împotriva lui Gigi Becali pentru a se apăra, spune el, iar cele mai picante detalii vin tocmai din scandalul din urmă cu doi ani, cînd Becali a avut programări aproape zilnice la DNA.

"De cînd am început scandalul cu el am început să mă informez. Săptămîna trecută am aflat detalii incredibile din scandalul «Valiza», pentru că şi Piţurcă ştie multe şi mai sînt alţii. Am început să mă informez, ca să am cu ce să mă protejez. Dacă a ajuns să-mi ameninţe familia în direct la televizor... Eu l-am oprit pe acest om să facă praf fotbalul românesc", a spus Dragomir într-o conferinţă de presă.

Şeful LPF e decis să-l distrugă pe Gigi Becali şi spune că are de gînd să-l suspende pe acesta şi din mandatul de europarlamentar.

"Încearcă să obţină acum aprobarea de la alte cluburi ca să mă schimbe. Nu are dreptul la aşa ceva şi o să-l dau în judecată. De 5-6 ani încearcă să mă schimbe, dar nu am ştiut cu cine am de-a face. Se jura pe fetiţele lui că e cel mai bun prieten al meu, acum a pierdut un om care l-a ajutat toată viaţa. O să trimit şi o scrisoare la Parlamentul European să vadă toată lumea cu cine au de-aface. O să traduc toate decalraţiile lui şi o să le trimit la Bruxelles", a declarat Dragomir.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
somn
somn  •  30 Iunie 2011, 19:52

diamantino nu am treaba cu oieru nici cu borcelu , dar tu trebuie sa intelegi un lucru ; UNA E SA BAGI BANI SI ALTA E SA FURI BANI.

somn
somn  •  30 Iunie 2011, 19:47

E un semn de intrebare, de ce CORLEONE inainte de anul 1989, a condus numai echipe din anturajul lui dinamo vezi : - VICTORIA BUCURESTI - CHIMIA RAMNICU VALCEA - SCORNICESTI ( bomboana pe coliva ) Asta era o adevarata cooperativa condusa de dinamo, echipa militiei si securitatii. Lupul isi schimba blana, dar naravul ba. AFARA DE LA LIGAAAAAAAAAAAA.

diamantino
diamantino  •  30 Iunie 2011, 19:37

Somnule, trezeşte-te că devii ştiucă! Ia vezi şi în partea aia ce scrie, la celălalt senator de drept, mare conducător Jijinho. Hai, bagă, că altfel te vom crede guguştiuc de-al baciului! Sunt două ciuboţele în pereche, bre! Vii tu să ne spui că una-i albă ş-altai neagră? Vezi-ţi de treabă.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează