FOTBAL  »  Superliga  »  DEPUNCTARE

Scapă de depunctare! "Un prieten bun" a creditat clubul și a plătit datoria

Articol de - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2016 14:56

Așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate, patru formații de Liga 1 se pregătesc să afle săptămâna viitoare câte puncte vor pierde, între 3 și 6, din cauza diverselor litigii și probleme financiare: Gaz Metan, ASA Tg. Mureș, ACS Poli și Pandurii.

ACS Poli Timișoara scapă de depunctare. Preșdintele Sorin Drăgoi a anunțat astăzi că datoria urgentă, plata primei tranșe pentru jucătorul Pedro Henrique, va fi achitată din banii creditați de către un om de afaceri din oraș, "un prieten bun", fără să îi dezvăluie identitatea.

"Am găsit finanțare pentru plata lui Pedro Henrique, un prieten bun, om de afaceri, ne ajută să plătim prima tranșă pentru Pedro Henrique. E un contract de creditare de 100.000 euro. Cel care ne-a dat banii nu dorește să-i dezvăluim identitatea și respectăm acest lucru. Nu a mai creditat inainte și nu are treabă cu lumea fotbalului. Nu vrea reclamă", a declarat Sorin Drăgoi.

Clubul risca să fie depunctat suplimentar de FIFA cu 3 puncte, dacă nu achita până pe data de 30 noiembrie 100.000 euro către clubul Galicia, din Brazilia, prima tranșă transferul lui pentru Pedro Henrique.  Timișorenii au început sezonul cu -14 și acum au 1 punct, fiind pe ultimul loc.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează