FOTBAL  »  Superliga  »  CUPELE EUROPENE

Scenariu halucinant în Liga 1 » Pe lîngă Steaua, în cupele europene din sezonul viitor ar putea ajunge şi echipa de pe locul 11 în Liga 1 :O

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 06 februarie 2015 14:29

Petrolul a depus şi ea cererea de insolvenţă, aşa că echipa nu va mai avea dreptul de a participa în cupele europene, situaţie în care mai sînt încă 6 echipe din Liga 1. 

Dinamo, Rapid, CFR Cluj, U Cluj şi Oţelul sînt în aceeaşi situaţie şi nu se gîndesc la cupele europene, în timp ce CS U Craiova nu are 3 ani de cînd este afiliată la FRF, iar regulamentul nu îi dă drept de joc în competiţiile continentale.

Oltenii aşteaptă o derogare din partea celor de la UEFA, însă şansele ca acest lucru să se întîmple tind spre zero.

În aceste condiţii, în cupele europene din sezonul viitor le vom avea deocamdată pe Steaua, mare favorită la titlu, ASA Tîrgu Mureş (locul 4), FC Botoşani (locul 6) şi Viitorul (locul 8).

FC Braşov şi Pandurii, care sînt pe locurile 10 şi 12 ar putea spera şi ele la un retur bun şi o participare în cupele europene. În discuţie nu a fost introdusă şi Astra, care şi ea traversează o perioadă dificilă, patronul ei fiind anchetat în mai multe dosare grele, aşteptînd un verdict.

Niculae a fost audiat săptămîna trecută la DIICOT, iar în cazul unor decizii defavorabile, Astra s-ar putea înscrie şi ea în lista echipelor aflate în insolvenţă.

650846-clasament.png

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (59)
mama.is.here
mama.is.here  •  06 Februarie 2015, 19:55
Postat de cristian24 pe 06 Februarie 2015, 16:51

Daca joaca viitorul in cupele europene ar fi o premiera in europa, ar fi steaua si steaua 2 in europa, naspa ca nu pot cadea in aceeasi grupa.

poate merg si cei de la steaua3(Concordia)...

garry_lineker
garry_lineker  •  06 Februarie 2015, 18:18

la mijloc e o golanie de se grabesc toti sa - si bage cluburile in insolventa primul avantaj nu mai platesc datoriile - nici un club care a intrat in insolventa nu a mai platit salarii restante datorii catre stat si cine stie ce alte inginerii fiscale toti patronii se vaita ca au pierdut milioane de euro dar nu incearca sa vanda clubul sau sa gaseasca un sponsor care sa-i mai reduca pierderile .......e clar ca e ceva necurat........oricine ar pierde in fiecare zi un leu la un moment dat ar zice ma da chiar asa prost sunt sa pierd intruna dar cum e sa pierzi milioane !?!?!?!?

dan.motru
dan.motru  •  06 Februarie 2015, 16:53

Zi neagra pentru sefii Petrolului! Fratii Capra raman in arest preventiv, dupa ce Tribunalul le-a RESPINS cererea de eliberare Plasati in arest la domiciliu de la jumatatea lunii trecute, fratii Capra au primit o noua veste proasta astazi. Messi se UMPLE de tatuaje! Starul Barcei si-a facut un desen imens pe brat, dupa cele dedicate fiului si mamei sale Messi se UMPLE de tatuaje! Starul Barcei si-a facut un desen imens pe brat, dupa cele dedicate fiului si mamei sale Leo Messi a prins gustul tatuajelor si l-a bifat pe cel de-al 5-lea! Starul argentinian a decis de aceata data sa-si faca un desen pe brat. BREAKING NEWS | Petrolul, oficial in insolventa, dupa ce Tribunalul Prahova a adm

Vezi toate comentariile (59)
Comentează