FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Scenariu-șoc privind accidentările de la FCSB: "Mi-a dat cineva un mesaj! S-ar putea ca unii să se dea accidentați din cauza lui Becali"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 15:38

În finalul acestui sezon, mai mulți jucători de bază de la FCSB au acuzat probleme medicale, ratând meciuri importante.

Benzar, Bălașa, Planici, Teixeira, Budescu și Alibec au probleme medicale. Ion Crăciunesc, fostul șef al CCA, a dezvăluit că a primit un mesaj și vine cu un scenariu nou cu privire la accidentările de la FCSB.

"Am primit un mesaj. De ce nu luaţi în considerare că s-ar putea ca unii dintre jucători să fie supăraţi și prin urmare accidentaţi? Ar putea fi supărați pe o persoană din club.

Poate au fost nişte critici la adresa unora sau poate că sunt supăraţi chiar pe patron. S-ar putea să fie unii dintre jucători care să se dea accidentaţi. Prea sunt multe aceste accidentări și prea sunt ieşite din tipar. Toate sunt în acelaşi timp. Eu cred în mesajul pe care l-am primit", a spus Crăciunescu la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
raikkonen79
raikkonen79  •  13 Decembrie 2017, 12:40
Postat de ray51 pe 13 Decembrie 2017, 09:27

'***' zice un vechi proverb romanesc. Pana o sa-nteleaga cine trebe, FCSB va ajunge in play out. Depinde doar de Gica, de profesorul de matematica, de Dan si de Miriuta.

Si restul echipelor merg ceas, desigur. Nu conteaza daca se mai si intalnesc intre ele....se gaseste o solutie. Puneti dracu mana de cititi cate o carte. Numai FCSB aveti in cap, frustratilor. FCSB va face bucurii, FCSB va baga-n doliu. Sustineti cate 30 de echipe pe an si va numiti suporteri.

ray51
ray51  •  13 Decembrie 2017, 09:27

'***' zice un vechi proverb romanesc. Pana o sa-nteleaga cine trebe, FCSB va ajunge in play out. Depinde doar de Gica, de profesorul de matematica, de Dan si de Miriuta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dodormn
dodormn  •  13 Decembrie 2017, 04:48

Este o situatie reală asta. E dezorganizare la echipă, nu sunt uniti jucatorii. Dica nu are niciun sprijin. Gigi ii suna pe cate unii inainte de meci sa le spună pe ce pozitii joacă. Ca ii vin lui idei trasnite si vezi doamne sunt scouteri la meci si poate dă lovitura. Asta cu accidentările se intamplă de la inceputul sezonului. Cand e cate un meci mai uşor sau nu au ei chef, sunt cativa pe care incepe sa "ii țină" ba pe la coapsa....ba pe la genunchi....se intamplă multe. Jucatorii mai si povestesc care e situația pe la echipă colegilor mai vechi de unde au plecat ;)

Vezi toate comentariile (31)
Comentează