FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Scene comice la întîlnirea dintre Gigi Becali şi Tatu: "Nu credeam că e aşa!" :)

Articol de GSP - Publicat luni, 14 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 14 ianuarie 2013 15:37

Gigi Becali a bătut azi palma cu Leandro Tatu şi are mari speranţe de la atacantul brazilian. Avîndu-l în faţă pe fotbalist, patronul Stelei a fost impresionat de un amănunt.

"Nu mai eram obligaţi să-l aducem pe Tatu. Dar moral, eram un pic obligaţi, pentru că el s-a accidentat. Dar timpul a trecut. El este sănătos şi am zis să reparăm ce s-a stricat. Dar e şi valoros, pentru că altfel nu-l luam. La fotbal trebuie să fii pragmatic şi fără sentimente. El este un fotbalist bun.

Eu am crezut că el e mai mic, aşa părea pe teren. Dar l-am văzut acum, are 1,74 metri şi e puternic", a spus Gigi Becali.

Negocieri încheiate la palat » Tatu a semnat cu Steaua: "O să fie titular!"

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
dogofwarcipi
dogofwarcipi  •  14 Ianuarie 2013, 23:08
Postat de luciano86 pe 14 Ianuarie 2013, 18:22

Mie mi-a placut de Tatu... imi placea cum se misca... sper ca de data asta o sa aibe mai multe "succesuri" :) multa bafta, Tatu!

o sa "aiba" sau "va avea"...analfabetozaur oist

terminatorul2
terminatorul2  •  14 Ianuarie 2013, 22:05

: ))))))))))))))))))))))))))

luciano86
luciano86  •  14 Ianuarie 2013, 18:22

Mie mi-a placut de Tatu... imi placea cum se misca... sper ca de data asta o sa aibe mai multe "succesuri" :) multa bafta, Tatu!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează