FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB

VIDEO + FOTO 30.000 de oameni pentru o scenografie desprinsă din istoria Craiovei Maxima, la meciul cu FCSB

Cei peste 30.000 de spectatori prezenți pe „Ion Oblemenco” au creat o atmosferă de veritabil derby la Universitatea Craiova - FCSB. +28   FOTO
Cei peste 30.000 de spectatori prezenți pe „Ion Oblemenco” au creat o atmosferă de veritabil derby la Universitatea Craiova - FCSB.

Articol de , - Publicat duminica, 30 aprilie 2023 21:29 / Actualizat duminica, 30 aprilie 2023 22:32

Cei 29.588 de spectatori prezenți pe „Ion Oblemenco” au creat o atmosferă de veritabil derby la Universitatea Craiova - FCSB. 

Oltenii au pregătit în cel mai mic detaliu meciul cu FCSB, tema centrală fiind sărbătoarea celor 40 de ani de la semifinala de Cupa UEFA jucată de Craiova Maxima în fața celor de la Benfica.

VIDEO. Scenografie specială înainte de CS Universitatea Craiova - FCSB 

Înaintea fluierului de start, peluza lui CSU a fost acoperită cu imaginea imensă a biletului de intrare pe „Central”, la Universitatea Craiova - Benfica 1-1, de pe 20 aprilie 1983. La tribună, pe un fundal alb-albastru, a fost scris „Craiova Maxima”.

Galeria gazdelor a pregătit și un spectacol pirotehnic. La câteva zeci de secunde la începere, Istvan Kovacs a fost nevoit să întrerupă meciul timp de aproximativ 5 minute. De vină a fost fumul din interiorul arenei.

Universitatea Craiova - FCSB  Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Universitatea Craiova - FCSB  Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Universitatea Craiova - FCSB  Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Show-ul pregătit de fanii olteni / Sursă foto: GSP
+24 FOTO

Craiova Maxima, „la 4 ace” pentru derby-ul cu FCSB

La CSU - FCSB au fost prezente și gloriile Craiovei Maxima. Legendele s-au îmbrăcat la „4 ace” și au intrat pe gazon pentru a marca împlinirea a 40 de ani de la semifinala istorică de Cupa UEFA cu Benfica (0-0 și 1-1 în Bănie).

Eroii Craiovei, pe „Oblemenco” / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Eroii Craiovei Maxima, la 40 de ani de la pacursul din 1983 / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova
Eroii Craiovei, pe „Oblemenco” / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Eroii Craiovei, pe „Oblemenco” / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
+1 FOTO

Au fost prezenți din marea echipă a Craiovei: Țicleanu, Negrilă, Boldici, Ungureanu, Lung, Cămătaru, Geolgău, Adrian Popescu, Cârțu, Beldeanu, Costică Donose, Grigore Ciupitu și Florin Cioroianu.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Mutu a analizat-o pe CFR și afirmă: „E favorita numărul 1 la titlu” + Cum crede că îl poate învinge pe Dan Petrescu

Reacția lui Elias Charalambous când a văzut că Marius Șumudică a luat tricoul lui Cristiano Ronaldo: „Cred că e mai bun ce am eu, nu?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
Covid78
Covid78  •  07 Mai 2023, 20:40
Postat de steauaefcsb pe 01 Mai 2023, 13:17

Sunt cativa fraieri care cred si asta,dar putini!

Ahahah fc fcsb e doar fc fcsb

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  06 Mai 2023, 00:49
Postat de steauaefcsb pe 01 Mai 2023, 13:17

Sunt cativa fraieri care cred si asta,dar putini!

Pacat ca toata lumea stie asta, doar ca multi se complac asa ca sa vada meciuri de Liga I, cand promoveaza Steaua e stop joc pentru voi ;)

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  06 Mai 2023, 00:46
Postat de luker pe 01 Mai 2023, 01:11

Chiar nu inteleg de ce nu schimba astia numele acestor echipe - puteau sa le dea alt nume, pe vremuri era Electroputere Craiova, puteau sa i spuna lu asta CSM Craiova, sau simplu FC Craiova si era cu totul altceva. La fel si lu Fcsb - Becali Bucuresti, sau Steaua Becali, chiar nu mai are nimeni creativitate?

Pai daca asta e echipa ce apartine de Clubul Sportiv Universitatea (CSU) condus de Pavel Badea ce vrei sa faca? Asta e numele istoric al Stiintei.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează