FOTBAL  »  Superliga  »  SCHALKE - WOLFSBURG 1-2

Schalke 04-VfL Wolfsburg 1-2, în primul meci al etapei a 6-a din Bundesliga

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 septembrie 2009 00:00

Campioana en-titre din Bundesliga, VfL Wolfsburg, s-a impus, vineri seară, în deplasare, scor 2-1, în faţa formaţiei antrenate de Felix Magath, Schalke 04, şi a obţinut primul succes după trei înfrângeri consecutive în campionat, informează AFP.

Golul gazdelor a fost înscris de fundaşul Howedes (80), iar pentru oaspeţi a marcat o "dublă" atacantul bosniac Edin Dzeko (55, 81).

În urma acestui succes, Wolfsburg a acumulat 9 puncte şi a urcat pe locul 5 în clasament, în timp ce învinsa sa, Schalke, a înregistrat al doilea insucces din actualul sezon şi rămâne pe locul 3, cu 10 puncte.

Etapa a 6-a din Bundesliga mai programează următoarele meciuri: Bayern - Nurnberg, Hanover - Dortmund, Bochum - Mainz, M'gladbach - Hoffenheim, Stuttgart- FC Koln, Frankfurt - Hamburg, Hertha - Freiburg şi Leverkusen - Bremen.

NewsIn

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează