FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Schimb Blay - Petre Marin?

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 octombrie 2007 00:00

Chiar daca transferul lui George Blay la Steaua a cazut pentru moment, ghanezul ar putea ajunge totusi in Ghencea la iarna. Mutarea s-ar putea realiza printr-un schimb de jucatori intre Steaua si Dinamo: George Blay in Ghencea, Petre Marin in stefan cel Mare! O mutare ce ar fi agreata de cele doua cluburi, cu mentiunea ca ros-albii doresc in plus o suma de bani, in jur de 100.000 de euro. Petre Marin (34 de ani) poate evolua ca fundas de banda, si dreapta, si stinga, iar contractul sau cu "militarii" expira in vara. Internationalul, care a intrat in dizgratia patronului Gigi Becali, este un jucator apreciat de Walter Zenga, care l-a avut ca elev si la FC National, si la Steaua.

Pe de alta parte, George Blay nu face parte din planurile actuale ale lui Walter Zenga, insa ghanezul se antreneaza in continuare cu "ciinii" si ramine la dispozitia italianului. Blay a fost dorit si de Mircea Rednic la Rapid, insa giulestenii au anuntat ca nu vor mai face acum nici o oferta dinamovistilor, intrucit "Puriul" s-a declarat multumit de lotul pe care il are la dispozitie. Ghanezul mai este si in atentia turcilor de la Ankaragucu.


MEDIA

Zenga si Dragomir la "Recurs"
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, si italianul Walter Zenga, antrenorul lui Dinamo, sint invitatii lui Ovidiu Ioanitoaia la Recursul Etapei, duminica de la ora 22:15, pe Antena 2. Principalele subiecte ale emisiunii vor fi meciul Romania - Olanda, de la Constanta, dar si sansele "nationalei" de a ajunge la Euro 2008. (Costin Negraru)


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează