FOTBAL  »  Superliga  »  CSA

Schimb de replici dure în direct la TV » Năstase l-a luat tare pe Talpan!

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2017 16:02

Ilie Năstase, general în cadrul Armatei, și Florin Talpan, juristul CSA, au avut un dialog tăios în direct la TV Digi, în care fostul jucător de tenis l-a acuzat dur pe Talpan.

Ilie Năstase: De ce nu v-ați trezit în 2003? Ați dormit? Suntem în 2017. Eu ce să înțeleg? Că ați dormit până acum?

Florin Talpan: Domnule Năstase, eu vă respect. De ce mă acuzați că vreau să iau Steaua? Eu am încercat să aflu adevărul. Mă lupt de unul singur. 

Ilie Năstase: Câte contracte a făcut CSA cu Becali din 2003?

Florin Talpan: În 2003, eu am făcut parte din Comisia de închiriere a stadionului Ghencea, care a stabilit o chirie de 3.2000 de euro. Eu am zis că e prea mică și  nu am fost de acord. Eu încă de atunci am făcut plângere la Parchetul Național Anticorupție și am semnalat nereguli. Eu mereu m-am opus și am impresia că miniștrii au încercat să îl ajute.

Ilie Năstase: În 2003 nu era tot Armata? De ce-au făcut contractele? E vina lui Becali că Armata i-a dat contracte?

Florin Talpan:  Eu din 2003 m-am opus la toate contractele. Boroi trebuie să răspundă pentru toate.  Cei care au greșit, trebuie să plătească. Eu nu vreau să distrug Steaua. Ce să facem dacă actele nu s-au făcut în regulă?

Ilie Năstase: Au trecut 15 ani de atunci. Ce facem, dezgropăm morții? Mai bine faceți cimitir. Ce faceți cu sigla? Aveți bani să investiți?

Florin Talpan: Credeți-mă că sunt mulți oameni care m-au contactat că vor să investească la echipă.  Becali a putut să dea bani pentru siglă, dar s-a opus.  Nu știu de ce nu înțelegeți că Becali a luat-o cu fraudă. Ce vreți mai mult? Becali a folosit marca fără consimțământul nostru. Uitați câte beneficii am adus eu. Dacă sunt lăsat să merg mai departe, nu mă facă de râs.

Citește și: Scandal în Armată! Talpan și-a acuzat șeful în direct: "Îl anunț public pe ministrul Apărării Naționale că Petrea Cristian face abuz în serviciu în cazul Stelei" » Cum a vrut să facă echipă în 2015

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (52)
alessyo49
alessyo49  •  18 Ianuarie 2017, 08:16

Penibila atitudinea lui Ilie Nastase....sa il iei la bani marunti pe un om care, practic, se lupta cu morile de vant, doar pentru ca nu a inceput mai devreme, din 2003, cand probabil era un neica nimeni pe la stadionul Ghencea, doar pentru ca tu, mare fost tenismen, ai anumite afinitati, este incredibil. Ce facem domnule Nastase cu dreptatea? Daca omul asta are dreptate? Vad ca in acceptiunea dv. doar cei care au bani, au dreptate. Rusine.

214882702219077
Felicia Mandrea  •  18 Ianuarie 2017, 08:15

VOI, MAFIOTILOR ROSII-securisto-kgbisti, CREDETI CA NE DUCETI DE NAS CU BANDITISMELE SI HOTIILE VOASTRE; CUM CA NU STIM DESPRE JAFULCARE INTR-ADEVAR S-A PETRECUT SI LA CSA STEUA (CA DE FAPT PRIN TOATA ECONOMIA ROMANIEI CAPUSATA DE MAFIA ROSIEpsdisto-kgbista??!! Voi chiar asa ne credeti nebuni pe toti??!! Adica,Toti asa-zisi "militari" psd-isti cu active kgbiste, SI NORMAL CA TREBUIE SOMATI, DATI IN JUDECATA SIA RUNCATI IN PUSCARIE DEOARECE AU FOST PRINSI CU MATELE IN SAC, adica, cu ILEGALITATI comise TOCMAI PRIN ACEASTA ASOCIATIE INFIINTATA DE FARTII PAUNESCU prin care AU DEFRAUDAT CAPUSAND CSA, MAI PRECIS BRANDUL STEAUA -- HOTIE LA CARE A CONTRIBUIT SI ILIE NASTASE IMPREUNA CU TOTI CEI DIN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE A ACESTEI ASOCIATII-CAPUSE!! La munca cinstita cu voi, mafiotilor, .. si cu tine, ILIE NASTASE!!

foresta1
foresta1  •  17 Ianuarie 2017, 21:29
Postat de Marin Mihai pe 17 Ianuarie 2017, 20:47

Domnule Nastase ,tot repectul pentru activitatea sportiva,ne-ati adus multe clipe de bucurie,dar sa fim drepti si multe dezamagiri,cateva finele(Cupa Davis,Wimbledon) care au lasat un gust amar romanilor prin atitudinea aratata,sa nu spun mai mult,dar sa revenim la armata.Armata este cea care v-a dat un "nume" si un sprijin,cu aportul dv sportiv v-au facut general si ar trebui sa-i fiti loial,tocmai acum cand este denigrata din toate pertile,sa contribuiti la gloria de altadata a clubului armatei(chiar daca este doar simbolistic) cum fac multe alte glorii sportive ale Stelei,nu facand pact cu diavolul,pentru o invitatie cu protocol si un pumn de maruntis.Este injositor sa "respingeti" mana intinsa care v-a facut mare.Cat despre gigi Becali,el trebuie sa dea bani armatei ca s-a folosit de numele Streaua,care l-a propulsat in lume,ca mare "patron". Daca a obtinut gloria visata,nu tocmai ortodox,ortodoxia care tot face referire si matanii,sa-si faca alta echipa si gata.Fiti sigur,d-le Nastase,Steaua nu moare,se vor gasi oameni sa investeasca .

Domnu soldat, ce credeti ca inseamna spusele soldatului Talpan : "Eu am zis că e prea mică și nu am fost de acord. Eu încă de atunci am făcut plângere la Parchetul Național Anticorupție și am semnalat nereguli" ? A facut plangere ca era ilegal sau ca era prea mica chiria? Eu unul nu mai inteleg. Daca chiria era mai mare atunci totul era legal? Cu cat cotizezi spune daca un lucru e legal sau nu?

Vezi toate comentariile (52)
Comentează