FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Schimb de replici între Contra şi MM Stoica » "Nu e treaba lui! Să nu mai vorbească!"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 02 mai 2013 12:11

Mihai Stoica i-a dat replica lui Cosmin Contra, după ce antrenorul Petrolului a spus că nu e normal ca Steaua să dea aproape 2 milioane de euro pe Tănase sau Mihai Costea şi să ofere doar 700.000 pentru Bokila.

"Nu ne interesează Alcenat, nu vrem ca Petrolul să fie pepiniera noastră. Am făcut o afacere bună cu Petrolul cînd l-am cumpărat pe Szukala, pentru care am plătit 250.000 de euro. Preţurile astea sînt în momentul de faţă. Să nu creadă Contra că are legătură cît s-a plătit acum cîţiva ani pe Tănase. Nu e treaba lui asta. Şi Barcelona l-a dat pe Eto'o plus 46 de milioane pentru Ibrahimovici.

Contra ar trebui să nu mai vorbească şi doar să antreneze, că o face foarte bine", a declarat MM Stoica la Digi Sport.

Contra i-a stabilit preţul golgeterului echipei sale: " Bokila valorează între două şi trei milioane de euro, la calităţile şi la vîrsta pe care le are".

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (66)
gabrii
gabrii  •  04 Mai 2013, 17:58
Postat de fosfo1985 pe 02 Mai 2013, 17:09

am strans 35 de mii la meciul cu petrolul, iar asta nu e nici pe departe un derby. doar o banala partidda de campionat, fara miza. in plus, nu s-au acordat bilete gratis in scoli, gradinite si case de copii

bai frustratule,din aia 35000,20% au venit din PLOIESTI-3500 in peluza si inca p-atatia prin stadion!

gabrii
gabrii  •  04 Mai 2013, 17:55

dar pe tine ,mitzo,ce te recomanda,cu ce esti asa superior ca te pripasesti doar pe unde-s bani iar de iesit in evidenta nu iesi cu nimic bun-sa nu-mi spui de Urziceni ca manci handel!

ale_petrolul
ale_petrolul  •  04 Mai 2013, 16:20
Postat de fosfo1985 pe 02 Mai 2013, 17:09

am strans 35 de mii la meciul cu petrolul, iar asta nu e nici pe departe un derby. doar o banala partidda de campionat, fara miza. in plus, nu s-au acordat bilete gratis in scoli, gradinite si case de copii

Stelistule, de-aia va tremurau toate cele inainte de meci? De-aia va era frica de Petrolul sa nu o luati la scor? Probabil vrei sa uiti, dar pe Mall Arena am fost 3000 de petrolisti, v-am dominat clar, m-am uitat si la inregistrarea meciului si 90% din meci noi ne auzeam. Toata lumea a vazut asta, inclusiv voi, numai ca putini au si decenta sa recunoasca. Ati scos un egal din prostia lui Tudor, sa traiasca penalty-urile, ca altfel era jale mare, nu? Si-asa ati plecat inainte de fluierul final, suporteri de carton ce sunteti! Si mai galerica, de ce nu faceti deplasarile la Ploiesti sau macar in Giulesti? Tot mai bine era cand puneau comunistii militarii sa faca galerie. Pa, ca mi-e scarba..

Vezi toate comentariile (66)
Comentează