FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Schimb de replici între Gigi Becali și Șumudică după ce antrenorul s-a autopropus la Steaua: "Și eu vreau asta" :)

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2017 13:35

Gigi Becali și Marius Șumudică au purtat un dialog amuzant la distanță despre posibila venire a antrenorului pe banca formației roș-albastre. 

"Am mulţi jucători acolo pe care i-am antrenat. Ăsta ar fi singurul lucru care m-ar face să merg să antrenez pe Steaua. Vorbesc mult cu Gigi Becali, e adevărat. După înfrângerea cu Viitorul eu am fost primul cu care a vorbit.

10 minute am stat de vorbă. Îmi place să-l tachinez, nu scapă el de mine! Nu-l uit pentru că, după înfrângerea de la Alkmaar, aveam opt apeluri ratate de la el! Dinamo şi Craiova ar fi alte echipe pe care le-aş antrena”, a spus Şumudică la televiziunea sport.ro.

Răspunsul lui Becali:

"Și eu aș vrea să fiu președintele Spaniei pentru că sunt 3 milioane de români acolo. Sau al Italiei. Mai iau încă 3-4 jucători de la Astra ca să îl pot convinge", a zis Becali la televiziunea sportro.

  • *Singura problemă ar fi că Spania nu are președinte, ci are rege :)

Răspunsul lui Șumudică:

”Îi spun lui Gigi Becali că e mai ușor pentru el să ajungă președintele Spaniei decât să ajung eu antrenor la Steaua.

Eu nu îmi doresc să ajung antrenor la Steaua. Steaua pentru mine nu există ca target în viața asta. Nu vreau să am în CV echipa asta.

Domnul Becali poate să își depună o posibilă candidatură. Dacă va fi vreo cotă, el câștigă. Asta pentru că oricum sunt numit parior”, a declarat Șumudică.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  23 Martie 2017, 18:55

Sprinjene, lasa tastatura si ”dute” si mai ”i-a” la puricat ortografia...

sprinjeanul
sprinjeanul  •  23 Martie 2017, 18:25

sumi,lasa gargara si dute la fcstar bucuresti unde-i patron becali.n-ai ce pierde,mai i-a cu tine 2-3 de la astra si faci echipa,lasa tu steaua! acolo-i lacatus cu colegii lui.

marius.bxl
marius.bxl  •  23 Martie 2017, 18:22

Ami doresc ca sumi sa antreneze steaua.e cel mai potrivit

Vezi toate comentariile (9)
Comentează