FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Schimb de replici între Ovidiu Ioanițoaia și George Ogăraru: „Ai jucat la FCSB! Ai două titluri de campion acolo”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 20:30 / Actualizat miercuri, 29 septembrie 2021 23:30

George Ogăraru, în prezent director tehnic al Centrului de copii și juniori de la CSA Steaua, a vorbit în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” despre anii pe care i-a petrecut la FCSB, acolo unde a bifat două titluri de campion. Ogăraru a fost transferat la Ajax, pe 3,3 milioane de euro, de la clubul condus de Becali. 

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- George, tu la ce echipă ai jucat? La FCSB sau la Steaua?

- Eu am jucat întotdeauna cu Steaua pe piept! Pentru mine, eu am jucat întotdeauna la Steaua.

- Ai două titluri de campion cu FCSB. La CSA Steaua scrie zero meciuri, zero trofee. La FCSB scrie 104 meciuri și două titluri de campion.

- Pentru mine...

- La CSA Steaua nu ai jucat niciodată.

- Eu am jucat întotdeauna la Steaua! Suporterii aceia care au fost în tribune au fost alături de Steaua. Că ulterior s-a dovedit ce s-a dovedit, că ulterior a fost această separare, într-adevăr... Nu trebuiau gestionate lucrurile astfel de ambele părți.

- Dar cum? Unde s-a greșit?

- Cred că lucrurile trebuiau gestionate mult mai bine. În momentul în care reprezinți clubul Steaua și ai milioane de suporteri trebuie să ai o anumită decență, un anumit respect pentru brandul pe care-l ai și să-l exploatezi într-un mod pozitiv. Să ajungi acolo unde toată lumea are acest reper, ca 1986 sau 1989, având toată România în spate. Gestionarea brandului a fost una deficitară, probabil că de-asta s-a ajuns la această ruptură.

Unde a jucat George Ogăraru?

  • CSA Steaua » ZERO meciuri / ZERO trofee
  • FC Nimeni (1998-2003) » 23 meciuri / 1 Cupă a României
  • FCSB (2002-2009) » 104 meciuri / 2 titluri de campion al României

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU GEORGE OGĂRARU

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
234644950357331
Virgil Dumitrescu  •  30 Septembrie 2021, 23:31

Ogăraru e un oportunist jalnic și un fost jucător mediocru, mult sub Săpunaru, că tot veni vorba...

paul801
paul801  •  30 Septembrie 2021, 16:06
Postat de planetfun pe 30 Septembrie 2021, 12:46

Treaba cu real madrid nu se intampla pentru ca nu suntem in romania. Doar aici vine un judecator sa zica cine e steaua. Doar la noi exista 3 rapid, 2 craiove, 2 steaua, 2 dinamo.

de s-ar fi miscat judecatorii mai repede, si nu i-ar tot fi amanat pe aia de la fece ficisbi, am fi scapat deja de rusinea asta a fotbalui romanesc, care a terfelit cel mai mare nume din fotbalul autohton

paul801
paul801  •  30 Septembrie 2021, 16:04

o statistica cu ''suporterii'' pe genul csa, fc nimeni, *** ficisibi pe cand?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează