FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Schimbă foaia » Rednic face un update la Dinamo după remiza albă din Cupă cu Steaua

Articol de - Publicat sambata, 05 martie 2016 00:00

Mircea Rednic a anunțat un Dinamo mai ofensiv pentru al doilea Derby de România, la 72 de ore după prima manșă a semifinalei Cupei României.

"La mijlocul terenului am avut probleme, nu mi-a plăcut, s-a simțit lipsa lui Ekeng. Anton știam că nu va reveni la parametri optimi, după gripă, Bicfalvi mi-a ieșit accidentat la ultimul antrenament înainte de meci, nu putea din start, dar va fi altfel duminică. Revine și Filip, vom aborda altfel meciul, vom învinge!".

  1. Inovație pe dreapta. Andrei Marc ar putea reveni în formula de start, dar nu în centru, ci în locul lui Hanca, suspendat.
  2. Revine titularul. Rednic a fost mulțumit de junele Olteanu, 19 ani, în banda stângă, însă vrea și mai multă siguranță pe faza defensivă. Steliano Filip, suspendat joi, se întoarce ca titular.
  3. Ekeng forțează? Antrenorul i-a simțit lipsa, închizătorul camerunez ar risca duminică, deși nu e pe deplin refăcut. Ekeng ar face cuplu de închizători cu Anton, l-ar schimba pe Nedelcearu în primul 11.
  4. Palici sau Bicfalvi? Aceasta e întrebarea pentru omul care să conceapă acțiunile ofensive ale "haitei". Croatul n-a epatat, joi, dar e mai rapid. Bicfalvi a resimțit și el probleme medicale în ultima vreme, mai ales că a pierdut pregătirea de iarnă.
  5. Șansa lui Essombe. Colegul de cameră al lui Gnohere și-a revenit pentru meciul de campionat, aşa că Rednic are de gând să forțeze din start cu el, "Bizonul" fiind erodat de o gripă și de efortul de joi seară.

"Va fi mai bine în play-off, eu zic că vom învinge duminică. Și Steaua ce ocazii a avut? Au fost bâlbâieli și de-o parte, și de alta. Nu meritam să învingem nici noi, nici Steaua"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
khal_37
khal_37  •  05 Martie 2016, 19:02
Postat de chris_bu67 pe 05 Martie 2016, 12:13

Lasă-l mă că mârțoaga nu vede,nu știi zicala cu ochelarii de ,,khal''?

Bine ma phoshopat-ule...

calinescu_
calinescu_  •  05 Martie 2016, 14:16

FARA NEDELCEARU LA MIJLOC SUNTEM IN PLOP ...!!!! ANTON E O CATASTROFA IAR BICFALVI O RUINA ....!!!! EI VOR JUCA LA FEL CUM A JUCAT HANCA IN CUPA , ADICA CATASTROFAL ...!!!

khal_37
khal_37  •  05 Martie 2016, 12:30

Parerea ta de cunoscator ...care este? Tu esti multumit de ce a jucat dinamo acasa in fata stelei?

Vezi toate comentariile (44)
Comentează