FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 0-4

Schimbă Miriuță primul "11"? Dinamo ar putea arăta complet diferit în meciul cu Gaz Metan: vezi primul 11

Articol de GSP - Publicat marti, 31 octombrie 2017 10:43

Dinamo a pierdut categoric meciul cu Viitorul, 0-4, iar antrenorul Vasile Miriuță este extrem de supărat pe jucători, anunțând că va lua măsuri drastice.

După ieșirea de la conferința de presă, Vasile Miriuță a petrecut mai multe minute în compania oficialilor dinamoviști și le-a transmis un mesaj clar: "Cât timp mai sunt eu la echipă nu vreau să-i mai văd pe cei 5 la antrenamente. Nu se poate așa ceva! Nu vreau să am jucători fără caracter la meciuri".

Antrenorul lui Dinamo făcea referire la Steliano Filip, Sergiu Hanca, Alin Dudea, Valentin Costache și Ionuț Nedelcearu. Aceștia au fost acuzați că au petrecut și au băut înaintea meciului cu Aerostar Bacău, 1-0, din Cupa României.

Astfel, la meciul de sâmbătă, cu Gaz Metan, Vasile Miriuță ar putea schimba drastic echipa și ar putea miza pe mai mulți tineri. În primul "11" al lui Dinamo ar putea apărea jucători precum Ricardo Grigore, Ion Gheorghe și Liviu Gheorghe, jucători crescuți la Centrul de Copii și Juniori.

Cum ar putea arăta Dinamo: Brănescu - Corbu, R. Grigore, Katsikas, Maxi Oliva - Anton, Mahlangu - I. Gheorghe, Nascimento, Salomao  - Rivaldinho

Gaz Metan - Dinamo se joacă sâmbătă, ora 20:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
geo.b.
geo.b.  •  31 Octombrie 2017, 15:28

Eu am mai spus-o de multe ori,Filip este capul rautatilor.El este instigatorul,inclusiv atunci cu jucatorii straini si el indeamna la "prostii" si pe copiii aia.Eu,cel putin de doi ani ii faceam vant,de la echipa.

mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  31 Octombrie 2017, 14:24
Postat de cpt.ahab pe 31 Octombrie 2017, 12:34

Nici Romera n-are ce cauta in liga I!

Întrebarea este cine ar (mai) avea loc în echipă ?!

mosvasile
mosvasile  •  31 Octombrie 2017, 14:07

Am zis mereu ca Miriuta asta e duplicitar !Iata-l ca incearca sa isi salveze postul dand vina pe cei mai buni jucator ! Cu el antrenor,Dinamo ai campionat a avut o victorie,doua egaluri si trei esecuri !Iar unica victorie-cu ultima clasata-si aceea a fost obtinuta mai mult intamplator:oaspetii puteau deschide scorul dar au ratat un penalty iar primele doua goluri au fost marcate la niste cornere,unde la invalmaseala se poate intampla orice! Nu ar fi cazul sa se retraga?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează