FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Schimbare de regulament la LPF înainte de alegeri: "Ne-am inspirat de la Președinție" » Modul în care cluburile din Liga 1 pot primi mai mulți bani

Articol de GSP - Publicat luni, 18 septembrie 2017 14:52

După Adunarea Generală de azi de la LPF, Gino Iorgulescu, șeful Ligii, a anunțat că au fost făcute modificări importante în privința mandatelor de președinte. De acum înainte, președintele LPF poate avea maximum două mandate de câte 5 ani.

"Până acum au fost mandate nelimitate. Am luat modelul Președinției statului. Vor fi două mandate de câte 5 ani. La FRF sunt maximum 3 mandate de câte 4 ani. Am făcut modificarea acum. Eu am avut un mandat de 4 ani.

Vom vedea cine va candida. Alegerile vor fi pe 23 octombrie, iar candidaturile se pot depune până pe 7 octombrie.

Poate după al doilea mandat vom schimba și criteriile pentru candidați. Să fie mai aspre. Nu am făcut asta acum, ca să nu zică lumea că o fac pentru a nu avea contracandidați sau pentru a mă ajuta. Nu am vrut să fie ca la FRF, unde criteriile de acum îl ajută pe actualul președinte", a spus Iorgulescu la conferința de presă.

Actualul șef al LPF a dezvăluit că există posibilitatea ca echipele din Liga 1 să primească mai mulți bani din sponsorizări:

"Vom aduce mai mulți bani din contractul TV. Am vorbit cu cei care l-au preluat de ISB. Am discutat cu dânșii și mi-au dat asigurări că se pot da mai mulți bani. Dânșii au văzut că echipele din Liga 1 nu au un marketing foarte dezvoltat. Vor să propună vânzarea la comun a drepturilor TV și a publicității la stadion. Așa se pot încasa mai mulți bani".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
breitner
breitner  •  18 Septembrie 2017, 17:03

Dupa cat de "bine" vorbeste si isi prezinta ideile Iorgulescu, Hagi este profesor universitar!

764468963651742
Ilie Golombioschi  •  18 Septembrie 2017, 16:56

Greu le vine mintea la cap profesionistilor din conducerea fotbalului romanesc sa realizeze panouri publicitare de dimensiuni cel putin duble fata de cele actuale care sa acopere in totalitate zona din spatele celor cu leduri sau chiar sa le inlocuiasca pe acestea si sa acopere in totalitate spatiul dintre teren si tribuna cu spectatori pana la limita primalor randuri care oricum sunt rar ocupate, sa fie intr-un unghi adecvat transmisiei tv si sa fie clare, foarte vizibile, cu litere definite, contrastante fata de fond si de foarte mari dimensiuni, usor vizibile de la foarte mare distanta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează