FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Schimbare de situaţie » Armata şi-a modificat pretenţiile în privinţa siglei. Anunţ făcut azi de comandantul CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 23 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 februarie 2015 14:33

Săptămîna trecută Florin Talpan, juristul CSA, a dezvăluit că Armata i-a propus Stelei să primească 10% din veniturile generate de club, însă astăzi situaţia s-a schimbat.

Comandantul CSA, George Boroi, a comentat astăzi declaraţiile juristului şi a lăsat de înţeles că Armata se va înţelege cu Steaua şi va cere mai puţin decît spunea Florin Talpan.

"Armata nu vrea 10% pentru palmares şi siglă. A fost un pic de exces de zel din partea colegului meu (n.r. Florin Talpan). Într-adevăr, noi folosim acest procent în relaţiile cu firmele comerciale care utilizeaza marca Steaua, dar aici e altceva. Mai multe veţi afla pe parcurs, atît vă pot spune acum", a spus Boroi pentru Ziarul Ring.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (93)
bazileon
bazileon  •  23 Februarie 2015, 22:49

Armata pe masura echipei pe care a secretat-o!

21lva
21lva  •  23 Februarie 2015, 19:09

Pai sclavilor jesepizdisti, de cand se confunda Armata cu diversii trepadusi de pe acolo? Pana nu vedeti o hartie oficiala semnata si stampilata de minister, opriti-va din mancat maro. gretosilor

brancusi
brancusi  •  23 Februarie 2015, 19:00
Postat de capitanul23 pe 23 Februarie 2015, 18:10

Pai tu ce vrei sa ai cand la ore de maxima audienta avem Acces Direct , Maruta , Capatos si Wow Bizz . Cultura tata , nu gluma !!!

Tie chiar nu-ti este rusine sa-l desconsideri pe Bote?Sau pe solicitatul de catre televiziunile italiene,marele electrician Dan Negru?Lista este evident mai lunga,dar a fost revoltatoare lipsa ta de apreciere fata de astfel de oameni capabili si harnici,exemple de reusita in viata!

Vezi toate comentariile (93)
Comentează