LIGA 1  ·  FINANCIAR

Schimbare importantă în Liga 1! LPF intenționează să ajute echipele cu probleme financiare

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Joi, 07 Decembrie 2017

LPF a adoptat o măsură care vine în ajutorul cluburilor cu probleme financiare din Liga 1. Forul intenționează să le ofere acestor echipe banii din drepturile TV la finalul fiecărei partide. 

Pentru a evita ca formațiile cu probleme financiare să se retragă din competiție, LPF intenționează să le ajute financiar prin acest tip de plată, diferit față de cele două tranșe care sunt plătite în mod obișnuit într-un sezon.

"Adunarea Generală a decis ca atunci când există riscul retragerii din competiție, departamentul juridic să lanseze o investigație, iar apoi să se facă o propunere motivată către Adunarea Generală.

Atunci Adunarea Generală poate decide ca în cazul acelui club banii din drepturile TV să nu mai fie plătiți în 2 tranșe, ci după disputarea fiecărui joc.

Asta pentru că un meci reprezintă 102.600 de euro, iar acest prejudiciu ar fi suportat de către toate cele 14 cluburi prin diminuarea valorii drepturilor TV aferente sezonului respectiv", a anunțat secretarul general LPF, Justin Ștefan, citat de Agerpres.Un medic din Iași îi ironizează pe cei care se tem de coronavirus: „imbecilii care umblă cu chiloțeii...„

Libertatea

Comentarii (7)

Viorel Borca  •  08 Decembrie 2017, 07:05

O măsură binevenită. În fond acești bani veneau oricum la club. Așa se pot rezolva unele probleme mai delicate, cum ar fi deplasările și salariile !!!

gabryel28  •  07 Decembrie 2017, 18:51

Asa ajutati clonele si echipele de partid sa ramana in liga1! Poate asa o sa se stranga vreo 200 de suporteri la intrega etapa !

Vladescu Mircea  •  07 Decembrie 2017, 17:34

Ce vina au majoritatea echipelor ca unii dau salarii peste posibilitati !!!!! Asta pute a comunism , fiecaruia dupa nevoi !!!!!!

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
17:00 Tenis, ATP

Turneul din Dubai

Eurosport 2
19:00 Fotbal, Europa League

Braga - Rangers

Digi 1
20:00 Handbal M

Flensburg - Celje

Digi 4, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Real Madrid - Manchester City

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Lyon - Juventus

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1