FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Schimbare importantă la Dinamo » Decizia luată de Florin Bratu și conducerea lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 01 martie 2018 11:55

După numirea lui Florin Bratu ca antrenor, Dinamo va angaja și un psiholog la echipă, la cererea tehnicianului.

De obicei, Dinamo apela la un asemenea specialist imediat după ce rata un titlu de campioană în perioada dinaintea "erei Ionuț Negoiță". Florin Bratu a mărturisit la TV DigiSport: "I-am antrenat în aceste zile pe băieți și mi s-au spovedit. Orice om are și o latură sensibilă. O să discut mult cu jucătorii. Au venit și au vorbit cu mine, să-și spună păsurile".

Antrenorul a fost de acord cu aducerea unui specialist în domeniu. "Psihologul cel mai bun de la echipă trebuie să fiu eu. Acum nu avem psiholog, dar vom angaja. Dar eu trebuie să știu cel mai bine ce are fiecare de spus. Sunt jucători cu capul în pământ la discuții. Până nu vin cu plăcere la antrenament, nu pot face nimic. Dar vom rezolva și asta, vor veni cu plăcere la pregătiri", a adăugat antrenorul.

Citește și: Resuscitați în play-out? » Ce greșeli i-au adus pe ”câini” mai jos ca niciodată și cum arată primul ”11” cu care Bratu o poate reinventa pe Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
mosvasile
mosvasile  •  01 Martie 2018, 20:08

Ioan Niculae-dupa meciul Astra-Dinamo de sambata-ne-a explicat cum e cu psihologul la echipa!Cum?Pai zice ca inainte de meci s-a dus in vestiar si le-a zis jucatorilor ca daca castiga meciul-si astfel se mentin pe locul 4-vor primi o prima!

535347973305441
Iulian Tecuceanu  •  01 Martie 2018, 18:01

Psiholog le trebuia ,incolo au de toate!

zagna
zagna  •  01 Martie 2018, 16:20

El nu e nici macar antrenor, dar psiholog... ***, in spatele carui antrenor o sa stai ? Cat nu te intreb,stiu ca nu vei apuca maneca scurta !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close