FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Schimbare la Rapid?! » Pustai pe făraș, Moraru are 3 variante, Șumudică e favorit!

Articol de - Publicat luni, 06 aprilie 2015 00:00

Patronul Valerii Moraru îi caută înlocuitor lui Cristi Pustai, nemulțumit că echipa nu progresează. Șumudică a plecat de la Chiajna și e favorit clar pentru banca din Giulești

Pustai trece rapid de la felicitările primite pentru rezultatele bune din 2015 pînă la granița demiterii! Valerii Moraru și-a manifestat nemulțumirea și la Cluj, imediat după eșecul cu U, 0-1. Iar ieri s-a apucat deja să caute înlocuitor pentru antrenor!

Șumi e gata

Fostul atacant al vișiniilor e prima variantă pentru Valerii și a devenit disponibil să revină în Giulești. Tensiunile dintre Șumudică și conducerea din Ilfov au cunoscut ieri episodul final: tehnicianul și-a mai criticat o dată șefii, a acuzat că este subminat. Și a fost demis, la o jumătate de oră după egalul cu Brașov, 1-1.

Moraru mai ia în calcul și alte nume, printre care Petre Grigoraș și Cristiano Bergodi, doar că italianul e prea scump. Patronul se grăbește să facă mutarea: i-a reproșat direct lui Pustai că Rapid arată rău, în ciuda investițiilor din iarnă, care au inclus achiziționarea unor fotbaliști străini plătiți cu salarii mult peste media campionatului.

"Eu nu am avut nici o discuţie cu domnul Moraru pe această temă. După meci am vorbit normal cu dînsul. Am pierdut un meci important, dar campionatul nu s-a încheiat. Nu se pune problema să fiu demis acum!"
Cristian Pustai, antrenor Rapid

11 punctea cîștigat Pustai cu Rapid în 7 etape. În tur, echipa cucerise tot atîtea puncte în 17 runde

Află numai din ediția tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor și de pe platforma Gazeta Digitală motivele pentru care Cristi Pustai nu mai este dorit în Giulești!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
crisliv
crisliv  •  07 Aprilie 2015, 02:29

Ziar de *** cu niste pseudojurnalisti, care se cred cei mai informati oameni din Romania. *** pe gsp.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dankressman.1.1.1..
dankressman.1.1.1..  •  06 Aprilie 2015, 18:37

Fanii echipei Rapid au făcut prăpăd într-o benzinărie în timp ce se deplasau la Cluj, pentru meciul cu “U”, care s-a disputat sâmbătă, în oraşul de sub Feleac. Un autocar cu o parte a galeriei giuleştenilor a oprit la o benzinărie din Aiud, iar suporterii vişiniiilor au furat to ce le-a căzut la îndemână. Din imaginile prezentate de Prima TV (VIDEO, AICI) se poate observa cum vânzătoarea s-a trezit singură cu o mulţi suporteri, cărora n-avea cum să le facă faţă. Aceştia s-au organizat foarte bine şi au făcut paravane în faţa celor care sustrăgeau băuturi şi alte bunuri din rafturi.

perot
perot  •  06 Aprilie 2015, 18:10
Postat de lazy pe 06 Aprilie 2015, 14:12

Eu sunt foarte curios care sunt sursele voastre....nu este nici o declaratie, nimic. Normal ca patronul e nemultumit cand echipa pierde un meci atat de important, dar de acolo pana la schimbarea antrenorului e drum lung, asa ca dragi ziaristi de doi lei, sclavi ai mafiei din Liga 1, va rog sa o lasati mai moale cu intentiile de a destabiliza echipele.

Corect !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează