FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ARIS LIMASSOL 2-1

Schimbare radicală a unui jucător de la Dinamo! Miriuță este impresionat și vrea să-l titularizeze: "Are altă atitudine"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 octombrie 2017 09:33

După ce a învins Aris Limassol, 2-1, într-un amical disputat vineri seară, Vasile Miriuță a vorbit despre Jeremy Bokila.

Antrenorul dinamovist l-a lăudat pe atacant, care a marcat ambele goluri împotriva ciprioților, și a spus că se gândește să-l folosească alături de Nemec.

"Jeremy a făcut un meci bun, dar nu numai el. Şi s-a antrenat foarte bine săptămâna asta. Are altă atitudine. Acesta e Jeremy pe care ni-l dorim cu toţii, nu doar eu.

El poate să îşi îmbunătăţească jocul, pentru că are calităţi. El chiar a muncit săptămâna asta şi asta s-a văzut şi în jocul lui. Nemec și Bokila pot să joace împreună, chiar dacă ambii sunt stângaci. Și m-am gândit la asta.", a spus Miriuță, potrivit TV Telekom Sport.

Citește și: Dinamo a învins Aris Limassol, într-un amical disputat în scopuri caritabile » Încasările merg către Dan Cucu

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
771545396317549
Eugen Iustin  •  07 Octombrie 2017, 10:11

Dinamo joaca in europa :)))

ares123
ares123  •  07 Octombrie 2017, 10:05

Vad ca Bokila v-a suparat rau de tot...si nici pe Miriuta nu-l prea mai aveti la suflet...Parerea mea e ca Niculescu era mai bun din toate punctele de vedere.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  07 Octombrie 2017, 10:08

grea Boala prostia. patarda asta de bokila trebuia data afara la iesirea de pe gazon in derby. cu Astra a intrat si la maxim 5 minute am fost egalati. nu numai ca e prost de stinge dar aduce si ghinion. a sarit cu mana pe minge in careu si a cerut penalty ca John Carew. in loc sa promovam jucatori tineri noi promovam si insistam cu bokila. Sper sa nu prindem playofful ca macar in felul asta sa ne scapam de petardele platite regeste. Miriuta m-a convins cat poate si cat il duce capul.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează