FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FC HERMANNSTADT

Schimbare totală la Hermannstadt: primă importantă dacă jucătorii bat la U Cluj

Articol de - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 17:01 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 17:01

Finanțatorii lui FC Hermannstadt, Claudiu Rotar și Ștefan Băcilă, le-au promis jucătorilor câte-o primă dacă bat mâine la U Cluj.

Sibienii au trecut peste primul eșec din 2022/2023, acel 1-2 cu Sepsi, și mâine, cu U Cluj, și-au fixat drept obiectiv să reînoade seria meciurilor fără înfrângere în campionat, întreruptă la 10.

Gigi Becali s-a convins: „La retur bag titularii, e prea mare rușinea” + „Ăștia sunt praf, trebuie să scăpăm de ei”
SILKEBORG - FCSB 5-0
Gigi Becali s-a convins: „La retur bag titularii, e prea mare rușinea” + „Ăștia sunt praf, trebuie să scăpăm de ei”

Jucătorii lui Hermannstadt sunt cu salariile la zi

După ce au adus salariile la zi, finanțatorii Claudiu Rotar și Ștefan Băcilă le-au pregătit jucătorilor și câte-o primă de victorie, pentru a-i stimula suplimentar. Din informațiile Gazetei, ei vor juca pe „Cluj Arena" pe o primă totală de 15.000 de euro.

Pe același stadion, sezonul trecut, în 10 mai 2022, echipa lui Marius Mădărășanu a câștigat cu 2-1 și a făcut astfel un pas uriaș spre revenirea pe prima scenă după numai un an în liga secundă.

Altfel, după ce au rezistat tentației de a-l vinde pe golgheterul Baba Alhassan, curtat la un moment dat de mai multe cluburi, printre care Universitatea Craiova, Hapoel Beer Sheva și Albacete, sibienii i-au prelungit contractul mijlocașului japonez Mino Sota cu 2 ani.

De asemenea, ei sunt tot mai aproape de revenirea pe propriul stadion, "Municipal", care, după reconstrucție, ar putea fi redat spre folosință în luna decembrie.

21 de partidefără înfrângere avea Hermannstadt în campionat, la ora meciului cu Sepsi (1-2), din etapa trecută: 11 în Liga 2, 10 în Liga 1

CEI MAI BUNI Marius Măldărășanu, ales „Antrenorul lunii septembrie”! Cum arată voturile + Reacția tehnicianului: „Suntem un grup frumos!"

CEI MAI BUNI Baba Alhassan, „Jucătorul lunii septembrie”! Cum s-a votat + Declarațiile ghanezului: „Vreau să plec din România, acesta este visul meu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează