LIGA 1  ·  TRANSFER

Schimbări de ultimă oră la Dinamo! A picat un transfer care părea rezolvat, dar vine un fundaş din Ungaria: "E la Bucureşti"

Joi, 12 Februarie 2015, 00:00

Managerul general Daniel Stanciu a dezvăluit că Dinamo este foarte aproape de a aduce un fundaş central din Ungaria. Jucătorul se află deja la Bucureşti şi va negocia cu formaţia din "Ştefan cel Mare". 

"Transferul lui Lucian Goian a picat. Nu ne-am înţeles asupra contractului şi am decis că e mai bine să nu colaborăm. În prezent sîntem în negocieri avansate cu alt fundaş central.

Vedem zilele viitoare ce va fi. E unul din Ungaria. E deja la Bucureşti", a spus Stanciu la DigiSport.

L-au vrut şi pe Yazalde

Dinu Gheorghe a recunoscut că a fost aproape de a-l aduce pe fostul jucător al Astrei, Yazalde, la Rapid, iar Daniel Stanciu a intervenit şi a spus că şi el a negociat cu atacantul portughez pentru a-l lua la Dinamo.

"Pe Yazalde îl voiam la Rapid. Voia 10.000 de euro salariu şi semna. Se lucrează mai greu şi cu cei de la Braga. Păi cei de acolo au luat 200.000 de euro de la Qabala pentru un împrumut", a spus Dinu Gheorghe.

"Şi noi l-am vrut la Dinamo. Ne-am interesat de el", l-a completat Daniel Stanciu.“Lorena mi-a dat coronavirus și atunci am ucis-o”. Anchetatorii italieni au făcut imediat testarea. Care a fost rezultatul

Libertatea

Comentarii (166)

zecs93  •  13 Februarie 2015, 15:49
Postat de bogdany79 pe 13 Februarie 2015, 09:17

Sa platesti doar 4,57% din datorii din care mare parte datorii la stat e o crima. Dinamo redevine "curata" prin fraudarea bugetului de stat! Asta e adevarul...o echipa scutita de datorii pentru ca administratorul judiciar siTribunalul Bucuresti au acceptat la masa credala doar plata a 4,57% din datorii. In ce priveste cupele europene...e simplu...3 ani pas. Nu ve-ti juca din 2016...sunt doar 2 ani, mai calculeaza amice insolvent!

Cunosti tu legea insolventei cum cunosc eu limba chineza, bah, Dinamo daca iese cum se spune in luna mai din insolventa, atunci vom avea dreptu de a participa in cupele europene, anu asta nu putem participa chiar daca iesim in mai, dar la anu nu mai este nicio problema, UEFA permite inscrierea unui club in cupele europene la un an dupa iesirea din insolventa, deci ce tot visati voi cu 3,4,5,6 ani afara din europa ??? intai cercetati legea insolventei si dupaia trancaniti din gura

zecs93  •  13 Februarie 2015, 15:44
Postat de bogdany79 pe 13 Februarie 2015, 08:19

Dinamovismul lui Goian tine 2 saptamani! Omul e de inteles, sa ti se ofere contract pe bani putini si doar pe 6 luni...e jenant! Sunt convins ca termenii intelegerii initiale au fost altii. Daca tu nu-l poti plati pe Goian, de ce te mai oftici ca Tamas ti-a zis pas? Peste tot Stanciu afirma ca Negoita e cu platile la zi si ca va scoate echipa din insolventa. Acum cateva luni se vorbea despre datorii de 17 milioane euro....nu cred ca Negoita are forta financiara sa "curete" aceste datorii. Iesirea lui Dinamo din insolventa devine o himera, la fel ca Liga Campionilor.

alooo gara, dinamo in mai iese din insolventa si anu urmator are voie sa participe in cupele europene ( asta daca terminam pe un loc care sa ne permita bineinteles), toata lumea stie treaba asta, te anunt ca planul sa aprobat atat de creditori cat si de judecatori, deci mai sunt doar 3 luni de chin si dupaia dinamo devine un club sanatos si adevarat !!!

calinescu_  •  13 Februarie 2015, 12:38
Postat de conasu_boeru pe 13 Februarie 2015, 10:43

Mai ...escule, iar o iei pe campie ? Tu nu vezi ca esti penibil prin postari de genul asta ? Ai facut Coverciano sau Clairfontaine sa faci analoize din astea ? Adica tu stii mai bine decat antrenorul ce jucatori erau in plus si ce are nevoie ? Ce dracu...

COVERCIANO NU AM FRECVENTAT INSA MULTE ALTELE DA ...!!! INTELEG BINE FENOMENUL SI SUNT TRIST CAND SUPORTERII DINAMOVISTI AU UN SPIRIT ACCENTUAT ROMANESC GREGAR , URMANDU-SI "CIOBANUL" SI ATUNCI CAND LI SE OFERA "OTRAVA".....!!!!

Vezi toate comentariile (166)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1