FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Schimbări dramatice la Dinamo în era Negoiță: nimeni nu vrea în "Ștefan cel Mare"! » 3 nume importante care i-au refuzat pe "câini" în ultimele 6 luni

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 16 decembrie 2017 09:49

Clubul din Ștefan cel Mare era pe vremuri un El Dorado pentru fotbaliști, antrenori și conducători, dar a devenit acum un simplu club căruia i se întoarce constant spatele.

Pe vremuri exista vorba " Dinamo nu se refuză indiferent de situație", dar acele timpuri au trecut. Odată cu venirea lui Ionuț Negoiță ca acționar majoritar în 2013 au apărut limitele financiare, dar și un haos continuu la nivelul managementului și al băncii tehnice.

Lista cu oamenii de fotbal care refuză să vină în Ștefan cel Mare e tot mai lungă, cel mai recent exemplu fiind președintele celor de la FC Botoșani, Cornel Șfaițer. Dinamovist de mic, acesta a dezvăluit: "Au fost ceva discuții cu domnul Negoiță, dar sunt prea implicat la Botoșani, sunt alături de această echipă de 20 de ani.

Probabil că dacă eram la alt club aș fi plecat la Dinamo. Sunt dinamovist de mic. În anii '80 mergeam în «Groapă» la toate meciurile importante, am fost foarte apropiat de Dinamo", a spus Șfaițer.

În afara șefului clubului moldav, mai mulți oameni de fotbal au refuzat gruparea roș-albă din vară și până acum:

1. Lucian Sânmărtean

Mijlocașul a fost ofertat în pauza competițională, însă a preferat în cele din urmă să semneze cu FC Voluntari: "Dacă mergi la un club ca Dinamo, nu stă nimeni să te aștepte. Din prima am avut deschidere la Voluntari, m-au primit la antrenamente. Echipa e una foarte bună, un mix bun între bătrâni și tineri. La Voluntari am altă liniște decât aș fi avut la Dinamo", s-a justificat "Magicianul".

2. Jeremy Bokila

În iunie, congolezul și-a dat OK-ul să vină la Dinamo, apoi s-a dus după Dan Petrescu la CFR, lăsându-i pe bucureșteni cu ochii în soare. Abia după ce "Bursucul" l-a trecut pe linie moartă în Gruia atacantul fără gol marcat de un an de zile i-a contactat pe conducătorii dinamoviști anunțându-i că e dispus să vină la Dinamo, lucru care s-a și întâmplat.

3. Claudiu Niculescu

Negoiță a vrut să-l înlocuiască în urmă cu o lună pe Miriuță cu Niculescu, dar și de această dată patronul a fost refuzat: "Nu pot să neg, oricum ați fi aflat din sursele voastre, am fost sunat de șefii lui Dinamo. Le-am mulțumit că s-au gândit la mine, însă zis pas. Am un deosebit respect față de oamenii de aici, de la Voluntari, pentru că mi-au oferit în primăvară șansa de a reveni în Liga 1", a spus Clau-gol.

"Da, am discutat cu cei de la Dinamo. Mi-au spus că mă doresc acolo, eu le-am mulțumit pentru ofertă, dar am considerat că nu e momentul"
Claudiu Niculescu, antrenor FC Voluntari

10 schimbări
de antrenor a operat Negoiță de când e acționar majoritar la Dinamo

6.000 de euro 
pe lună a fost oferta lui Dinamo pentru antrenorul Niculescu, adică exact cât încasează Claudiu și la clubul ilfovean

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
geo.b.
geo.b.  •  16 Decembrie 2017, 20:53

Da,da."Eldorado" acela a insemnat cheltuieri imense,rezultate ZERO si UN CLUB IN FALIMENT.Tot bateti ca "in era Negoita" nu s-a castigat nimic,dar "era Negoita" nu a inceput in anul 2008.Ce a castigat Dinamo incepand cu acel an,pana in "era Negoita" ??? NIMIC,decat ca S-AU PAPAT BANI de au ajuns o ruina,dupa care "si-au luat talpasita" fara ca cineva sa-i intrebe de sanatate.Pe o babuta care vinde niste patrunjel in marginea drumului sau in piata sa-si castige o paine,o salta politia.Dar niste jmecheri care au ruinat o societate,pe cheltuiala contribuabililor,nici nu-i intreaba "de sanatate" macar,dar sa-i mai si puna la plata daunelor.Ca la noi la nimeni si niciunde.Acestai cruntul adevar.

ceaiuri
ceaiuri  •  16 Decembrie 2017, 16:18

pacat de acest club...a ajuns pe mana unor neaveniti.cu pantalonii rupti in fund..si auzim de ..schweiter..

100466354012178
Joachim Makay  •  16 Decembrie 2017, 15:32

Nimeni in ghiveci.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează