FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Schimbul verii în Liga 1! Astra și CFR, la un pas de o superafacere + Lovitura pe care o pregătiseră giurgiuvenii

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2017 09:51

Silviu Lung Jr., 28 de ani, încă n-a revenit din vacanță, el primind câteva zile libere suplimentare după ce a fost la echipa națională în lotul pentru meciurile cu Polonia 1-3, și Chile, 3-2.

Surse GSP informează că fotbalistul nu se va mai întoarce în cantonamentul Astrei, ci va merge la CFR Cluj, unde este dorit insistent de Dan Petrescu.

În afacerea pentru Silviu Lung Jr. sunt incluși Bryan Nouvier (mijlocaș stânga - 21 de ani) și Filipe Nascimento (mijlocaș central - 22 de ani). Ambii vor pleca la Astra Giurgiu.

Echipa antrenată de Edi Iordănescu l-a vrut în această vară și pe atacantul polonez Kamil Bilinski, trecut pe la Dinamo. Oferta modestă pe care giurgiuvenii i-au făcut-o a fost însă refuzată rapid de Bilinski. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
toni_fcsb
toni_fcsb  •  17 Iunie 2017, 12:52

O prostie. Daca adaugau si niste bani pe langa aia 2 mai ziceam, dar asa Astra iese in pierdere. Lung poate fi vandut lejer cu minim 2 milioane de euro in afara si cu banii aia isi iau 2 jucatori de nivelul alora si le mai raman si bani!

10209355191619210
Dani Dany  •  17 Iunie 2017, 10:17

Cfr iese in pierdere clar. Nascimento e cel mai bun mijlocas din liga 1. Daca tot zic ca investesc atat il aduceau inapoi pe felguieiras si aveau super portar.

costel_c
costel_c  •  17 Iunie 2017, 09:57

Pai ce-ai facut ma Edi ma??? Ai spus ca nu antrenezi Astra daca Budescu ajunge la FCSB... Acum pleaca si Silviu Lung la CFR...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează