FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Scîntei în vestiar » Un jucător dinamovist a intrat în conflict cu Ţălnar şi va fi dat afară din vară

Strătilă a fost adus de la Astra în ianuarie 2012, în schimbul sumei de 250.000 de euro
Strătilă a fost adus de la Astra în ianuarie 2012, în schimbul sumei de 250.000 de euro

Articol de GSP - Publicat marti, 16 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 16 aprilie 2013 01:36

Strătilă nu mai e în graţiile lui Ţălnar după mai multe conflicte verbale cu antrenorul. La vară, mijlocaşul va fi dat afară.

Relaţiile dintre Cornel Ţălnar şi Sorin Strătilă sînt glaciale după ce aceştia au avut mai multe conflicte în ultima lună. Mijlocaşul dreapta nu a fost nici rezervă contra Universităţii Cluj, 1-1, pe banca de rezerve fiind preferat puştiul Radu Andrei, 16 ani. Cum s-a ajuns aici?

La un antrenament premergător partidei, Strătilă s-a contrat verbal cu antrenorul, iar "Papa" l-a trimis la vestiare şi i-a transmis că nu va mai conta pe el! Totul a început cu refuzul fotbalistului de a intra pe teren în finalul partidei cu Petrolul, 1-2, cînd a avut o replică uluitoare la adresa băncii tehnice: "Mă bagi cîteva minute, ca la box?! Ce mai pot face eu acum?!".

N-a vrut să semneze amenda
Apoi, cînd toţi jucătorii au fost de acord să îşi micşoreze salariile în perioada 1 ianuarie - 1 iulie 2013, Sorin a refuzat categoric. A urmat o nouă ceartă cu Ţălnar. Într-un final, după intervenţia conducerii, a acceptat să i se reducă salariul de la 6.500 de euro la 5.000 de euro lunar.

Un alt episod: la începutul acestei luni, Alexe şi Matei au fost la un liceu din Capitală pentru a oferi autografe şi materiale promoţionale. La eveniment ar fi trebuit să participe şi Bălgrădean, dar portarul s-a răzgîndit.

Ţălnar l-a sunat pe Strătilă: "Vezi că mîine te duci la o şcoală să oferi flori, să dai autografe copiilor, să joci fotbal cu ei!". "Dar ce, eu sînt prostul clubului să mă duc dacă nu mai vrea Bălgrădean?!" a fost replica lui Sorin.

A doua zi, cu acordul conducerii, mijlocaşul a fost amendat, însă în momentul în care i-a fost adus documentul a refuzat să-l semneze, generînd un nou scandal în vestiar!

"Nu am fost nici în lot cu Universitatea Cluj pentru că m-am certat cu domnul Ţălnar. Asta e, eu mă antrenez şi îmi văd de treabă, iar dacă voi juca etapa viitoare doar dînsul va decide" (Sorin Strătilă, mijlocaş Dinamo)

138 de minute a jucat Strătilă în tot sezonul 2012-2013, în toate competiţiile. A reuşit un gol, în Cupa României, cu Voinţa Sibiu

450.000 de euro e cota de piaţă a lui Strătilă, conform transfermarkt.de, aceasta înjumătăţindu-se în ultimul an

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
explorer21
explorer21  •  17 Aprilie 2013, 12:04
Postat de florinch pe 16 Aprilie 2013, 10:07

Cat tupeu poti avea sa te comporti precum Stratila? In afara de faptul ca alearga de bezmetic pe dreapta si incearca driblingul in stanga, ce mai face el util echipei? El nu poate face fata decat impotriva echipelor ce se lupta la retrogradare, in rest este varza. Nu cred ca este cineva caruia sa-i para rau dupa el. Du-te, mai baiete, unde vezi cu ochii, nu stiu care a fost "istetul" care te-a adus la Dinamo.

Nu l-a da la Astra degeaba! Pe Takayuki nu au vrut sa ni-l dea!

adimutu14
adimutu14  •  16 Aprilie 2013, 22:43

Tin minte ca atunci cand a fost adus la Dinamo de la Astra s-a spus ca va fi "noul Torje" si ca ii va lua locul bine in teren, dar nici nu a ajuns la jumatate din jocul facut de Torje:-j asta e...nu e mare pierdere pentru noi, mai ales ca face si figuri.

burzum
burzum  •  16 Aprilie 2013, 16:48

In afara de refuzul de a intra pe teren eu ii dau dreptate. De ce daca se razgandeste Balgradean trebuie el sa se duca? Iar salariul nu poate nimeni sa-l oblige sa si-l micsoreze.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează