FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA ÎN AUSTRIA

Scîntei la antrenamentele Stelei! Levy îşi întărîtă jucătorii să intre fără milă

Levy vrea agresivitate
Levy vrea agresivitate

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 27 iunie 2011 17:32

Antrenamentele Stelei în Austria sînt pline de tacklinguri la limită. Chiar Levy încurajează intrările tari, pentru că vrea o echipă agresivă, dar problemele medicale apar în fiecare zi


Steaua nu ştie clar ce lot o să aibă în al doilea stagiu de pregătire din Austria. Şi din cauza transferurilor încă nefinalizate, şi din pricina accidentărilor de care are parte. Geraldo nu se va antrena normal pînă în a doua jumătate din luna iulie, Gardoş a făcut entorsă la o zi după ce a ajuns în cantonament, azi a ieşit şi Mihai Costea de pe teren. Alţi trei au mai avut probleme: Răduţ, Gabi Matei şi Brandan. Dintre ei, doar argentinianul a revenit şi se pregăteşte la intensitatea la care lucrează şi restul lotului.

Faptul că numărul "clienţilor" doctorului Paligora creşte zi după zi nu-l determină pe Ronny să schimbe ideea de la care a pornit la Steaua. Vrea neapărat să facă din echipa lui cea mai agresivă formaţie din România şi pentru asta se transformă dintr-un tip calm, liniştit, într-unul care ţipă nonstop şi amestecă în momentele alea cuvinte româneşti şi englezeşti în indicaţiile pe care le dă.

"Liber in the middle!" ("liber în mijloc") şi "ce faci, are you sleeping?" ("ce faci, dormi?") ţipă israelianul atunci cînd echipa mai uită şi scade ritmul. După fiecare intervenţie a lui, clinciurile ajung la limita de cartonaş! La un duel Bănel - Tatu ies scîntei, pentru că ei sînt cei mai răi mijlocaşi din lot.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
salaaurel
salaaurel  •  27 Iunie 2011, 19:42

A-ti adus un nenorocit sa nenoroceasca lotul ,aruncati inapoi gangania si aduceti antrenor de fotbal nu de rugbi.Vedeti ce a patit Nesu, nu va da de gandit ca fotbalistii sunt oameni nu masini ,si nu s-au nascut cu piese de schimb .Pacat ca a-ti ajuns in halul acesta,nu e de mirare ca ne rade lumea.

tostao
tostao  •  27 Iunie 2011, 18:56
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

auzi,baiatu' sa lase becali asta,protejatu tau,echipa si antrenorii in pace,si,apoi,o sa ne vedem si noi de treaba,pentru ca echipa va juca ceva,ma rog,noi speram...ca asta facem de cand a venit ciobanul tau,pupala-i in in chur!

mamania
mamania  •  27 Iunie 2011, 18:24

E foarte bine, echipa trebuie sa fie agresiva, artagoasa... poate imi schimb parerea cu privire la faptul ca Steaua, Rapid, Dinamo si Otelul vor fi dezamagirile campionatului

Vezi toate comentariile (4)
Comentează