FOTBAL  »  LIGA 1  »  GLORIA - STEAUA 1-3 / CRONICĂ

Sclipire din vitrină

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 aprilie 2008 00:00

Dică şi Goian, oamenii pe care Steaua vrea să-i vîndă, au rezolvat deplasarea dificilă de la Reghin.

După cum s-a colorat tribuna stadionului din Reghin, Gloria s-a simţit ca un chiriaş care foloseşte scara de incendiu pentru a ajunge acasă. Putea Bistriţa să frîngă zborul de trapezist al Stelei spre titlu? Debutul jocului a lămurit toate necunoscutele. Elevii lui Sabău s-au îngrămădit pe rîndurile din spate pentru a boicota spectacolul orchestrei lui Lăcătuş, într-un 4-5-1 cu blindaj de tanc.

Lobby II, gafă decisivă

Steaua a acceptat provocarea şi a atacat fără menajamente. Nicoliţă cu o reluare acrobatică (6) şi Ghionea, "cap" pe lîngă (17), i-au dat emoţii lui Tătăruşanu. Noul Lobonţ a ţinut să demonstreze că se află în aceeaşi formă sportivă ca şi portarul "naţionalei". Goalkeeperul bistriţean n-a reuşit să oprească un şut moale al lui Nicoliţă, iar Dică a marcat lejer din 3 metri (20)! Cel mai uşor gol al carierei pentru numărul 10 de la Steaua. Piteşteanul avea să dinamiteze 4 minute mai tîrziu speranţele CFR-ului, cînd a trimis la "păianjen" dintr-o lovitură liberă de la marginea careului, obţinută de Nicoliţă după un duel cu Toma.

La 0-2, Gloria a rămas în acelaşi dispozitiv precaut. Cu toate acestea, Toma a redus din diferenţă, plasîndu-şi excelent lovitura de cap la centrarea lui Nalaţi de pe stînga (44). La reluare, doar Arhire a mai periclitat supremaţia Stelei, dar şutul său a ocolit vinclul. Mendoza a oferit apoi specialitatea casei: centrare tăiată în careu pentru o deviere a lui Hadzibulici, talonat de Goian, în propria poartă (62). Dică a ţintit apoi bara, iar Pepe Moreno a ratat singur cu Tătăruşanu. 3-1 şi Steaua continuă seria incredibilă de victorii consecutive.

Playtech: IREAL! Câți BANI a câștigat Smiley! Este halucinant de bogat, dar a luat o decizie bizară


Comentarii (75)
 •  11 Aprilie 2008, 19:05

Exclusiv!!! Foaaarte tare! Moni Colu mbeanu face striptease la o petrecere privata pentru 6 arabi. In niste pantalonasi scu rti de i se vede totul,face senzatie luand obiecte din sala si frecandu-se cu ele. Gasiti poze aici: sabareni.my mini city~com/ (my mini city scris legat, iar in loc de ~ puneti . )

 •  11 Aprilie 2008, 14:37

d e m y s p o r t r o d e m y s p o r t r o d e m y s p o r t r o d e m y s p o r t r o

 •  11 Aprilie 2008, 14:33

DemySport punct ro DemySport punct ro DemySport punct ro DemySport punct ro DemySport punct ro DemySport punct ro

Vezi toate comentariile (75)
Comentează