FOTBAL  »  LIGA 1  »  DACIA MIOVENI - RAPID 1-2

Scosi din minti

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2007 00:00

Argesenii au pus tunurile pe cei trei arbitri, reprosindu-le ca au impins Rapidul spre victorie

Cea mai controversata faza a partidei de la Mioveni a avut loc in minutul 64. Cristi Bratu a fost lansat in adincime, insa Dani Coman a iesit din poarta in afara careului de 16 metri si a prins mingea, undeva la 17 metri.
Asistentul Cornel Fecioru a facut semn ca nu a fost nimic neregulamentar, iar Augustus Constantin a lasat jocul sa curga. Faza s-a mutat la cealalta poarta, iar Mazilu a marcat pentru 1-0, stirnind minia gazdelor care au acuzat hentul lui Coman, dar si o pozitie de ofsaid, la faza golului, a lui Mugurel Buga, care a influentat faza.

In minutul 78, Florin Marin si restul argesenilor au luat foc. Daniel Costescu a primit cel de-al doilea "galben" dupa un duel cu Sapunaru in careul Rapidului. Desi intre cei doi a fost contact, care insa nu impunea un penalty, "centralul" a considerat ca fotbalistul Daciei a simulat.

La final, "Flocea" era foc si para: "Au fost greseli grave de arbitraj, consider ca rezultatul a fost influentat de aceste erori. La faza premergatoare primului gol, a fost hent la Coman, iar Costescu a fost eliminat mult prea usor. Vom face memoriu impotriva lui Augustus Constantin".

Parerea specialistului
Fostul asistent FIFA, Dan Lazarescu, a analizat arbitrajul de aseara: "A fost hent clar la Coman in afara careului, iar la faza premergatoare primului gol a fost ofsaid la Buga, care si-a manifestat clar intentia de a juca faza. Eliminarea lui Costescu nu este justa. Nu a fost contact incit sa se acorde penalty, dar a fost clar un contact, in nici un caz simulare", a spus Lazarescu. (Dan Udrea)

Playtech: BOMBĂ! Totul e clar acum! Cu cine se iubește Alexandra Dinu, imaginile sunt grăitoare


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close