FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Noi detalii despre protestul semnat de Gigi Becali: „Pierd bani din cauza lor!”

Articol de , , - Publicat joi, 04 martie 2021 08:29 / Actualizat joi, 04 martie 2021 09:20

În scrisoarea pe care i-a adresat-o Comisiei Centrale a Arbitrilor, FCSB a susținut că bilanțul contabil ar fi afectat de prestațiile brigăzilor. Ținta principală a roș-albaștrilor: CFR Cluj, campioana pe care o consideră beneficiara principală a greșelilor pe care le comit „fluierașii” în Liga 1.

Gazeta a scris în ediția de miercuri despre scrisoarea de protest pe care a trimis-o FCSB către Comisia Centrală a Arbitrilor. Sursele ziarului au dezvăluit toate amănuntele pe care clubul lui Becali le-a trecut în „manifest”:

Brigăzile șterg profitul la FCSB

FCSB a pomenit, în memoriul trimis CCA, un criteriu pe care trebuie să-l îndeplinească toate cluburile profesioniste: fair-play-ul financiar. „Regulamentul fotbalistic ne obligă să fim profitabili și suntem, oricum, o societate comercială al cărei scop îl constituie profitul. Nu e posibil ca rezultatele economice să fie la discreția arbitrilor!”, s-au plâns roș-albaștrii.

FCSB: „Urecheați-i!”

Oamenii lui Becali îi cer lui Kiros Vassaras să-i convoace pe arbitri într-o ședință în care să-i atenționeze că FCSB nu mai tolerează greșelile împotrivă: „Trebuie să le aduceți arbitrilor la cunoștință nemulțumirile noastre! Și să evitați delegarea la meciurile noastre a lui Istvan Kovacs și a lui Cătălin Popa, pentru a nu tensiona atmosfera!”.

Și Ovidiu Hațegan e cu CFR Cluj

Kovacs, pe care Mihai Stoica l-a acuzat că locuiește în Cluj deși pretinde că ar avea domiciliul în Carei, deci ar fi apropiat de CFR, nu e singurul „central” de top pe care FCSB îl suspectează de simpatie față de campioana în exercițiu: „În meciul Chindia-CFR, Ben Youssef l-a lovit pe Pițian când acesta a sărit să lovească mingea cu capul și nu a existat vreo sancțiune. Arbitrul a fost Hațegan, cel mai bun «central» român. Cum să interpretăm deciziile lui și ale lui Kovacs, primii doi arbitri ai României?”.

FCSB, ultimatum pentru Kiros Vassaras

FCSB îl indică pe Kiros Vassaras drept responsabil pentru prestațiile arbitrilor, unele pe care le consideră păgubitoare: „Nu mai putem tolera greșelile care modifică rezultatele și clasamentul! Sunteți șeful CCA, deci sunteți responsabil de acest lucru!”.

Unora nu le convine că suntem pe primul loc. Dacă vă uitați la ultimele meciuri ale noastre, o să vedeți că de fiecare dată am avut un penalty refuzat. Am fi avut șase puncte peste CFR, puncte pe care Clujul le-a câștigat datorită lui Kovacs! Cum îl delegi pe el la meciul nostru cu CFR? E omul lor, ne-a distrus mereu!
Gigi Becali, patron FCSB

Edi Iordănescu: „Kovacs numai cu CFR nu e”

Edi Iordănescu a comentat la GSP Live despre plângerea FCSB legată de arbitraj: „Gigi Becali reclamă un penalty pentru henț la Camora în meciul direct, dar cu cinci secunde înainte e un fault al lui Iulian Cristea la Burcă, nesancționat. El face referire în mod constant la acea fază, ceea ce înseamnă că nu mai are și alte faze pe care să le incrimineze. În acel meci, Kovacs ne-a dat zece „galbene”, aveam șapte încă din pauză, nici nu mai știam pe cine să schimb ca să nu rămânem în zece! Istvan m-a eliminat cam de fiecare dată când m-a prins. Poți să-l acuzi de orice, dar nu ai cum să susții că nu e un arbitru foarte bun!”. Becali îl ironizase pe Iordănescu, îl numise „filosof”. „Am o bibliotecă împărțită în două, cărți despre fotbal și alte cărți, printre care sunt și unele de filosofie", a răspuns antrenorul vișiniilor.

Am vorbit cu Vali Argăseală să facă un memoriu la LPF, la FIFA.... Nu știu unde, dar nu la FRF, că acolo sunt oamenii CFR-ului, nu avem șanse. Burleanu zice «lasă, Becali, că ți-l dau eu pe Kovacs ca să te ciordească iar, că eu sunt stăpân și fac ce vreau!»

Gigi Becali, patron FCSB

8 greșeliau comis arbitrii în favoarea FCSB în meciurile din campionat. Împotriva roș-albaștrilor au greșit de zece ori. Scorul negativ e surprinzător, fiindcă echipa lui Becali era una dintre favorizate în sezoanele trecute

Arbitrii le-au adus și victorii celor de la FCSB

Roș-albaștrii au un scor negativ al greșelilor pe care le-au comis arbitrii în meciurile lor, însă erorile i-au și ajutat să câștige puncte. FCSB a câștigat cu Chindia un meci în care târgoviștenilor le-au fost refuzate două penalty-uri pe care le-ar fi meritat, apoi a învins-o pe FC Clinceni, deși Iulian Cristea ar fi trebuit să fie eliminat când scorul era 0-0 și el îl faultase pe Rusescu într-o situație în care era ultimul apărător.

Citește și alte știri din Liga 1:

Mărțișor exploziv pentru Dinamo » Luna martie poate fi decisivă pentru „câinii roșii”

Transfer la Viitorul! Anunțul lui Gică Popescu: „Am primit referinţe bune despre el”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
189254898748309
Claude SH  •  06 Martie 2021, 18:54

L-au acuzat în trecut si pe Balaj, dar fara rost, după ce s-a lăsat de arbitraj cum de nu s-a angajat la CFR? Asa cum a facut-o Tudor la Fcsb! Dar ce a făcut Tudor a fost ceva extraordinar când Semedo a fost secerat în careu iar Tudor s-a prefacut ca nu vede....ce sa zic sunteți macinati de mâna lui Camorra, dar nu ați văzut faultul initial la Burca

cj666
cj666  •  04 Martie 2021, 13:47
Postat de florar pe 04 Martie 2021, 11:39

ZI ma care este articolul in care GSP lauda ceva la Becali ca altfel scot eu articolele in care GSP lauda si antijocul la CFR....

Io cred ca tu ai o pb serioasa de a intelege ce se scrie

florar
florar  •  04 Martie 2021, 11:39
Postat de cj666 pe 04 Martie 2021, 11:07

:))))))))

ZI ma care este articolul in care GSP lauda ceva la Becali ca altfel scot eu articolele in care GSP lauda si antijocul la CFR....

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close