FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Scuze pentru Gică Hagi din partea suporterilor FCSB! Comunicatul noii galerii a roș-albaștrilor

Articol de GSP - Publicat marti, 25 aprilie 2017 12:58

Peluza Roș Albastră îi cere scuze lui Hagi în numele suporterului care a aruncat cu o monedă în antrenor, luni seară, la meciul FCSB - Viitorul 1-1. 

Noua galerie a Stelei se dezice de gestul acelui fan și regretă cele întâmplate luni seara (DETALII AICI DESPRE GEST).

"Ne dezicem total de comportamentul grobian al unor aşa-zişi suporteri stelişti, care nu ştiu să-şi respecte valorile.  Nicio persoană, care iubeşte culorile roş-albastre, nu poate vreodată să-l înjure pe Hagi sau să arunce cu obiecte în direcţia lui.

Orice comportament de acest gen este inadmisibil şi nu-şi are locul pe niciun stadion din ţară, cu atât mai mult pe stadionul unde Steaua îşi dispută meciurile de acasă!

Gică Hagi este un colos al fotbalului românesc, un simbol pentru gruparea roş-albastră şi trebuie respectat indiferent din ce postură îl întâlnim.

Aseară, deşi echipa lui trecea prin momente grele şi el gesticula nervos de pe margine, s-a oprit o clipă şi, la îndemnul peluzei, s-a îndreptat spre noi şi ne-a salutat. Asta spune multe despre caracterul stelistului Gheorghe Hagi!

Gică, ne cerem scuze în numele oricărui individ care a îndrăznit să ridice chiar şi o privire de reproş asupra ta!  Respect 10 HAGI", se arată în comunicatul Peluzei Roș-Albastre. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
manty_one
manty_one  •  25 Aprilie 2017, 18:34

sunt convins 100% ca acel asa zis suporter a fost un miman0vist...niciodata nu ar face asa ceva un suporter al Stelei ori al actualei FCSB(continuatoarea Stelei) chiar daca acestia in prezent sunt divizati.....RESPECT GICA HAGI!!!

jalabert
jalabert  •  25 Aprilie 2017, 17:07
Postat de jalabert pe 25 Aprilie 2017, 17:03

comparatie: un suporter stelist a aruncat o moneda si toata galeria si-a cerut scuze pentru gestul respectivului. un suporter dinamovist *** iar toti ceilalti suporteri dinamovisti s-au facut ca ploua.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jalabert
jalabert  •  25 Aprilie 2017, 17:03
Postat de cobra_z pe 25 Aprilie 2017, 13:33

nici un suporter stelist nu poate sa fie capabil de un asa gest, in schimb un fcsbist poate ... pacat de voi...ce ati fost si ce ati ajuns

comparatie: un suporter stelist a aruncat o moneda si toata galeria si-a cerut scuze pentru gestul respectivului. un suporter dinamovist *** iar toti ceilalti suporteri dinamovisti s-au facut ca ploua.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close