FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Sdrobiş, scouter la Dinamo!

Ioan Sdrobis a fost pina de curind antrenor la Farul, in liga secunda
Ioan Sdrobis a fost pina de curind antrenor la Farul, in liga secunda

Articol de - Publicat luni, 21 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 februarie 2011 09:20

Ion Moldovan (56 de ani), Cornel Ţălnar (53 de ani), Sulejman Demollari (46 de ani), Cristi Tănase (36 de ani) şi, ultimul venit în echipă, Ioan Sdrobiş (54 de ani) vor alcătui trupa de şoc care va avea misiunea de a descoperi talente pentru Dinamo.

"Părintele" e celebru în fotbalul românesc nu doar pentru vorbele lui de duh sau pentru cariera de antrenor la CSM Reşiţa, Dacia Brăila, FC Maramureş, Oţelul Galaţi, U Cluj şi Farul, ci şi pentru tinerii pe care i-a lansat în prima divizie, începînd cu căpitanul "naţionalei", Cristi Chivu.

Dinamo îşi va trimite scouterii nu numai în România, ci şi în lume. Ioan Moldovan se va axa pe America de Sud, de unde, ultima dată, l-a adus pe Juan Pablo Garat.

"Părintele" Sdrobiş va căuta talente în Africa, roş-albii fiind mulţumiţi de cum s-au adaptat Diabate şi Kone în Ştefan cel Mare.

Cornel Ţălnar va avea sub observaţie cîteva campionate din Europa de Vest, urmînd să fie ajutat de Cristi Tănase.

Iar Demollari va urmări jucători din Albania natală, Macedonia, Bosnia, Serbia şi Bulgaria. Fiecare scouter are salariu, dar şi bonusuri, urmînd să cîştige cel puţin 1.500 de euro pe lună.

Jucători descoperiţi de Sdrobiş:
Cristi Chivu
Dragoş Grigore
Vali Badea
Sorin Frunză
Viorel Tănase
Adrian Falub
Ciprian Danciu
Daniel Rednic

"Dacă a trecut vremea bătrînilor în fotbal? Dumneata, cînd mergi la doctor, te duci la unul care are 1.000 de operaţii pe răboj sau la unul de-abia ieşit de pe băncile facultăţii?"
Ioan Sdrobiş

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează