FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Se bat cu Steaua! » Săptămîna aceasta se hotărăște următoarea destinație a lui Pecanha

La final de contract cu Petrolul, Pecanha a recunoscut recent că i-ar plăcea să-și continue cariera în România, țară în care a evoluat în ultimele 3 sezoane și unde se simte excelent
La final de contract cu Petrolul, Pecanha a recunoscut recent că i-ar plăcea să-și continue cariera în România, țară în care a evoluat în ultimele 3 sezoane și unde se simte excelent

Articol de - Publicat luni, 18 mai 2015 00:00

Brazilianul era săptămîna trecută aproape de un transfer la Dinamo, dar portarul Petrolului ar putea fi deturnat de rivala din Ghencea. Dacă se salvează, Rapid s-ar băga și ea la licitație.

Gazeta a dezvăluit încă de vineri faptul că goalkeeper-ul "lupilor galbeni", Peterson Pecanha, şi-a dat acordul verbal pentru a veni la Dinamo, însă în doar cîteva zile lucrurile s-au schimbat!

Pe fir au intrat atît Steaua, care rămîne în vară fără portar pentru că Arlauskis a semnat cu Watford, cît și Rapid, Buchta arătîndu-și limitele în acest retur.

Astfel, portarul de 35 de ani a reaprins un război mai vechi pe piața transferurilor, care amintește iubitorilor fotbalului de perioada în care granzii Bucureștiului se luptau cot la cot pentru semnăturile jucătorilor de valoare.

La mijlocul acestei săptămîni, impresarul jucătorului va veni din Brazilia la București pentru a se întîlni cu reprezentanții celor trei cluburi. Practic, pericolul principal pentru Dinamo este rivala din Ghencea, întrucît Rapid nu știe încă dacă va rămîne în prima ligă. În schimb, Steaua îl poate atrage pe sud-american cu o participare în cupele europene în sezonul următor și un salariu superior față de ce pot oferi "cîinii".

Totuși, surse autorizate îi indică în continuare favoriți pe dinamoviști: "Pecanha se înțelege foarte bine cu Rednic, cei doi au o relație specială. Antrenorul i-a spus portarului că face la Dinamo trupă pentru a se bate la titlu, iar Peterson i-a promis că vine alături de el pentru a cîștiga primul trofeu din carieră. Singura șansă ca Steaua să îl «fure» este să îi facă o propunere salarială de nerefuzat".

Admit că-l vor și pe Cernat

Președintele "cîinilor", Dinu Gheorghe, a recunoscut aseară, la DigiSport, informația publicată de Gazetă încă de acum trei săptămîni, cum că Dinamo este interesată de mijlocașul Florin Cernat, 35 de ani, căruia îi expiră înțelegerea cu Oțelul în această vară.

"Cernat e un fotbalist interesant. Eu văd în el un nou Sînmărtean. Aşa cum Sînmărtean a venit de la Vaslui la Steaua şi a făcut o figură foarte frumoasă, aşa şi Cernat se poate afirma la o echipă care-şi propune mai mult decît şi-a propus Oţelul. Sînt mulţi jucători care ne interesează, dar mai sînt două etape de disputat, vedem după ce se întîmplă", a spus "Vamă".

"Visez și eu, ca orice fotbalist din lumea asta, să joc în Champions League!"
Peterson Pecanha, în ianuarie, cînd a împlinit 35 de ani

29de meciuri a jucat Pecanha în acest sezon de Liga 1

87de meciuri a jucat Pecanha în Liga 1 all-time, la Rapid și la Petrolul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
zecs93
zecs93  •  18 Mai 2015, 15:06
Postat de mariuss72 pe 18 Mai 2015, 10:04

Nu portar ne trebuie, ne trebuie fundasi de banda, mijlocasi de creatie, mijlocasi de banda..***, ne trebuie o echipa noua :))

lasa ca nici portar nu avem, marc si naumovsky sunt buni de a fi portari acolo la intrare in stadion sa vinda bilete !!!

zecs93
zecs93  •  18 Mai 2015, 14:59

pechana,cernat,tade sa speram ca vor semna cu dinamo, doamne ajuta !!

manty_one
manty_one  •  18 Mai 2015, 13:02
Postat de Cridon Gheorghe pe 18 Mai 2015, 12:25

FCSB cumpara tot prin ziare dar nu au 11 jucatori sa puna pe teren la urmatoarele meciuri, halal patron !!! De foame l-au dat pe Sanmartean, pe Szukala si pe Keseru, adica ce au avut mai bun si acum cumpara tot ce misca !!!

ei si...ce *** grija pe tine?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează