FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII, AZI, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Se bat cu uriașii Ligii 1 » Steaua dă piept cu echipa care domină în topul înălțimii în Liga 1

Articol de , - Publicat duminica, 25 octombrie 2015 00:00

Steaua, a doua cea mai pitică echipă din campionat, dă piept cu Pandurii, formația care are cea mai mare medie de înălțime.

Campionii trebuie să fie foarte atenți la fazele fixe! Adversarii roș-albaștrilor din această seară sînt cei mai înalți din Liga 1, iar elevii lui Mirel Rădoi se află la coada acestui clasament, doar Dinamo avînd o medie de înălțime mai mică.

Mai mult, trei dintre fotbaliștii din lotul lui Mirel Rădoi sînt printre cei mai pitici din prima divizie: Nicușor Stanciu, Adi Popa și Vlad Mihalcea. Primii doi vor fi titulari în această seară.

Media de înălțime a steliștilor este de 180,3 centimetri, iar a Pandurilor este de aproape 183 de centimetri. Cel mai mare pericol pentru steliști la fazele fixe îl reprezintă Cristi Săpunaru, fundașul de 1,87 metri. Ex-giuleșteanul a marcat deja de două ori în 4 meciuri bifate în tricoul gorjenilor. De fiecare dată a făcut-o cu capul.

1,89 metrie înălțimea lui Paul Papp, cel mai înalt stelist, dar acesta nu e anunțat titular

 Top 3 cele mai scunde echipe

1. Dinamo 179,8 cm
2. Steaua 180,3 cm
3. ACS Poli 180,4 cm

Top 3 cele mai înalte echipe

1. Pandurii 182,8 cm
2. ASA Tg. Mureș 182,3 cm
3. Viitorul 182,2 cm

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează