FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Se ceartă şi-ntre ei » Pancu l-a criticat pe Goga în timpul meciului cu Tulcea

Fotomontaj: Lucian Alecu
Fotomontaj: Lucian Alecu

Articol de - Publicat joi, 01 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 01 noiembrie 2012 01:49

Pancu şi Goga s-au contrat pe gazon la meciul cu Tulcea, căpitanul reproşîndu-i colegului său în special atitudinea delăsătoare.

În Giuleşti, nervii sînt la tot pasul! Conflictul dintre galerie şi conducere n-a fost singurul de la partida cu Delta Tulcea. În finalul primei reprize, căpitanul Daniel Pancu (35 de ani) a avut o ieşire nervoasă la adresa lui Dorin Goga (28 de ani).

Pancone a fost nevoit să facă un sprint de 20 de metri pentru a bloca un adversar ce se afla în zona lui Goga. Imediat după ce-a făcut-o s-a întors către fostul timişorean şi l-a certat: "Vrei să vin eu să-ţi fac treaba? Acum ce faci aici? Du-te în locul meu!".

Colegul său nu l-a ascultat, iar Pancu s-a repliat, nu înainte de a-l mai înţepa o dată pe Goga: "Dacă nu aveţi chef de fotbal, lăsaţi-vă!". Dorin nu a replicat deloc, lăsînd capul în pămînt la auzul cuvintelor veteranului rapidist.

"Iartă-ne, Pancu!"
Atitudinea căpitanului pe teren n-a trecut neobservată de galeria alb-vişinie, care deşi i-a înjurat pe jucători pe toată durata meciului, lui Pancone i-au cerut scuze, scandînd: "Iartă-ne, Pancu! Tu eşti al nostru!".

"Merităm să fim fluieraţi şi înjuraţi! Trecem printr-o perioadă foarte grea. Nu e posibil ca o echipă din Liga a doua să vină în Giuleşti şi să ne domine o repriză întreagă" (Daniel Pancu, căpitan Rapid)

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

"În două săptămîni facem rost de bani"
Virgil Dumitru, omul de afaceri care sponsorizează Rapidul de aproape un an de zile şi care e şi membru în Consiliul de Administraţie al clubului din Giuleşti, a vorbit la GSP TV despre problemele financiare ale rapidiştilor: "E o situaţie delicată, dar cred că se va rezolva în scurt timp, maximum două săptămîni. Sîntem în discuţii cu ceva prieteni apropiaţi ai acestei echipe şi avem semnale pozitive. Deocamdată, domnul Copos e în continuare patron, dar nu pot să spun eu pentru cît timp".

"Nu ţin de scaun"
Marian Rada a spus că e gata să plece de pe bancă, dacă şefii din Giuleşti găsesc un nou antrenor: "Poate să vină oricine, eu nu ţin de scaun, am fost şi director de competiţii la acest club, nu contează ce funcţie ocup. Important e ca echipa să aibă rezultate! Aşadar, dacă vine altcineva sper să fie un rapidist adevărat, cu chef de muncă".

Inbox
- Goga îl regretă pe Sabău: "Plecarea lui ne-a afectat pe toţi, am plecat la drum împreună şi s-a întîmplat ce s-a întîmplat".
- Rada rămîne optimist: "Sînt convins că suporterii se vor întoarce alături de noi, eu îi înţeleg foarte bine. Am pierdut cu Steaua, am pierdut cu Dinamo, e normal să fie supăraţi. Sper ca meciul cu Astra să fie un nou început pentru noi, pentru a putea să ne îndeplinim obiectivele, locurile 1-3".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
mariuscrangasi
mariuscrangasi  •  02 Noiembrie 2012, 13:45

cand unu munceste si altu o zguduie normal k te apuka pandaliile

mateiserban
mateiserban  •  01 Noiembrie 2012, 17:07

ziaristii nu mai stiu cum sa bage strambe la rapid. stiau ca daca iau un simbol cum e pancu si un jucator care a mai fost criticat (goga) si fac un articol partinitor, atunci cu siguranta cateva capete luminate dintre suporteri vor sari de zor sa-l injure pe cel din urma. goga e un jucator foarte bun. daca pancu are o problema cu el lasati-i sa o rezolve intre ei. pana una alta eu daca eram in locul lui goga il plesneam peste ochi cat e el de pancu, pt ca intre colegi trebuie sa fie bun simt si respect, nu sa-i invete pancu pe ceilalti unde sa stea si ce sa faca. s-a trezit marele fotbalist sa isi dea cu parerea. sunt convins ca va fi cel mai mare antrenor si va castiga inspe titluri pancu

il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  01 Noiembrie 2012, 12:01

goga e un indolent nesimtit, de la primele meciuri m-a enervat, nu alearga pt a recupera, nu da pasele la timp si astfel pune echipa adversa pe contraatac. sper sa-l dea afara la iarna

Vezi toate comentariile (5)
Comentează