LIGA 1  ·  GAZ METAN

Se clatină din nou » Alt antrenor din Liga 1 e la un pas de demitere

Mediaşul e singura echipă din cariera de antrenor a lui Pustai (47 de ani)
Mediaşul e singura echipă din cariera de antrenor a lui Pustai (47 de ani)

Articol de — Marti, 23 Octombrie 2012, 00:00

Viitorul lui Pustai pe banca Mediaşului depinde de rezultatul confruntării cu FC Vaslui, de etapa viitoare.

La începutul sezonului, Cristian Pustai îşi propusese ca obiectiv clasarea pe una din primele 8 poziţii. Acum, după disputarea a 12 etape, Gazul e doar prima deasupra liniei retrogradării! Reconfirmat acum o lună, "Profesorul" n-a izbutit să redreseze echipa pînă în acest moment.

Un eşec în următoarea rundă, cu Vasluiul pe teren propriu, i-ar fi fatal. Directorul general Ioan Horoba l-ar vrea pe grecul Ioannis Matzourakis (63 de ani), cu care se află în relaţii excelente de mai multă vreme.

În ciuda situaţiei dificile în care se găseşte, Pustai e încrezător că are soluţii pentru ieşirea din impas: "Avem doar 13 puncte şi ce mă doare cel mai tare este faptul că am pierdut mai multe meciuri pe fondul unui joc bun. Filmul s-a repetat şi la Piatra-Neamţ. Trebuie să intrăm mult mai concentraţi pe teren, deoarece facem foarte multe greşeli copilăreşti în apărare. În plus, sîntem obligaţi să fructificăm ocaziile pe care le avem, pentru că fotbalul nu te iartă".

"Avem o tradiţie nefastă în jocurile directe cu Vasluiul, dar sperăm ca măcar de această dată să reuşim să schimbăm istoria" (Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan)

"Antrenorul nu are nici o vină, culpa e a noastră, a jucătorilor, că noi ratăm meci de meci o mulţime de ocazii" (Ciprian Petre, mijlocaş Gaz Metan)

8 martie 2007 e data la care Pustai a fost instalat "principal" pe banca Mediaşului

8.000 de euro e salariul lunar al lui Pustai conform noului acord semnat în luna maiDeclarația pe proprie răspundere. Ce verifică, de fapt, polițiștii. Ce se întâmplă dacă ești nesincer

Libertatea

Comentarii (2)

assf  •  23 Octombrie 2012, 10:22

mare antrenor si matzourakis asta :)) ..daca e sa-l schimbe pe pustai sa-l aduca pe ionut badea ..sau pe ionut chirila ..doi antrenori cerebrali ..2 antrenori cu tiglele pe casa ..nu bufoni si pacienti de la ospiciu.

putregaiu  •  23 Octombrie 2012, 09:21

Ce leafa are profu :) ! Cu matematica murea de foame, din pacate...

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Openul Scoției și Mastersul de la Londra

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1