FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Se clatină din nou » Alt antrenor din Liga 1 e la un pas de demitere

Mediaşul e singura echipă din cariera de antrenor a lui Pustai (47 de ani)
Mediaşul e singura echipă din cariera de antrenor a lui Pustai (47 de ani)

Articol de - Publicat marti, 23 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 22 octombrie 2012 21:03

Viitorul lui Pustai pe banca Mediaşului depinde de rezultatul confruntării cu FC Vaslui, de etapa viitoare.

La începutul sezonului, Cristian Pustai îşi propusese ca obiectiv clasarea pe una din primele 8 poziţii. Acum, după disputarea a 12 etape, Gazul e doar prima deasupra liniei retrogradării! Reconfirmat acum o lună, "Profesorul" n-a izbutit să redreseze echipa pînă în acest moment.

Un eşec în următoarea rundă, cu Vasluiul pe teren propriu, i-ar fi fatal. Directorul general Ioan Horoba l-ar vrea pe grecul Ioannis Matzourakis (63 de ani), cu care se află în relaţii excelente de mai multă vreme.

În ciuda situaţiei dificile în care se găseşte, Pustai e încrezător că are soluţii pentru ieşirea din impas: "Avem doar 13 puncte şi ce mă doare cel mai tare este faptul că am pierdut mai multe meciuri pe fondul unui joc bun. Filmul s-a repetat şi la Piatra-Neamţ. Trebuie să intrăm mult mai concentraţi pe teren, deoarece facem foarte multe greşeli copilăreşti în apărare. În plus, sîntem obligaţi să fructificăm ocaziile pe care le avem, pentru că fotbalul nu te iartă".

"Avem o tradiţie nefastă în jocurile directe cu Vasluiul, dar sperăm ca măcar de această dată să reuşim să schimbăm istoria" (Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan)

"Antrenorul nu are nici o vină, culpa e a noastră, a jucătorilor, că noi ratăm meci de meci o mulţime de ocazii" (Ciprian Petre, mijlocaş Gaz Metan)

8 martie 2007 e data la care Pustai a fost instalat "principal" pe banca Mediaşului

8.000 de euro e salariul lunar al lui Pustai conform noului acord semnat în luna mai

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
assf
assf  •  23 Octombrie 2012, 10:22

mare antrenor si matzourakis asta :)) ..daca e sa-l schimbe pe pustai sa-l aduca pe ionut badea ..sau pe ionut chirila ..doi antrenori cerebrali ..2 antrenori cu tiglele pe casa ..nu bufoni si pacienti de la ospiciu.

putregaiu
putregaiu  •  23 Octombrie 2012, 09:21

Ce leafa are profu :) ! Cu matematica murea de foame, din pacate...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează