FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Se completează careul de aşi » Steaua e tot mai aproape de a face două transferuri

Breeveld și Hamza ar putea încheia campania de transferuri a Stelei
Breeveld și Hamza ar putea încheia campania de transferuri a Stelei

Articol de , - Publicat vineri, 08 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 07 august 2014 23:32

După Arlauskis şi Luchin, roş-albaştrii sînt tot mai aproape de a-i legitima şi pe Breeveld şi Hamza.

Steaua a început greu campania de achiziţii în această vară, dar pe măsură ce a avansat în Liga Campionilor, Gigi Becali a început să bage mîna tot mai adînc în buzunar.

Pînă acum, în această vară, la capitolul achiziţii notabile apar două nume, Arlauskis şi Luchin, dar calificarea în play-off-ul Champions League a făcut ca finanţatorul din Ghencea să-şi dea acordul pentru realizarea celorlalte două transferuri dorite de conducerea tehnică.

Preşedintele executiv Valeriu Argăseală a fost mandatat să parafeze înţelegerile cu Pandurii, pentru mijlocaşul Nicandro Breeveld, şi cu Botev Plovdiv pentru atacantul Younes Hamza.

Păunescu: "Vin amîndoi"
Viorel Păunescu, preşedintele de onoare al Stelei, a confirmat la DigiSport că atît Breeveld, cît şi Hamza vor ajunge în Ghencea: "Cu Gigi Becali e perfectat, mai sînt doar mici chestiuni de reglat în cazurile Breeveld şi Hamza! Gigi a simţit că este nevoie de întăriri la echipă şi a decis că este cazul să acţioneze. El a vorbit chiar de mai multe ori pe zi pentru a se realiza aceste transferuri, staţi liniştiţi că Steaua se va întări! E doar o chestiune de zile".

Hamza costă 400.000 de euro
Presa bulgară a scris ieri despre interesul Stelei pentru Younes Hamza. Ziariştii de la sud de Dunăre susţin că ultimele discuţii dintre cele două cluburi nu s-au încheiat cu o înţelegere.

Bulgarii ar fi solicitat 400.000 de euro, banii jos, iar roş-albaştrii au fost de acord să achite doar jumătate din această sumă acum şi restul după ce-şi asigură prezenţa în grupele Champions League. Antrenorul lui Botev a declarat: "Avem o ofertă concretă din partea Stelei, însă nu ne satisface momentan".

Lemnaru, adus ca rezervă
În această vară, la Steaua, a ajuns şi atacantul Valentin Lemnaru de la U Cluj, însă acesta are şanse mici să se impună în primul "11". Vîrful de 29 de ani a fost adus pentru a se complete lotul, avînd în vedere că roş-albaştrii rămăseseră fără nici un atacant de careu veritabil, după plecările lui Piovaccari şi Kapetanos.

Luchin, doar din grupe
Srgian Luchin nu poate fi utilizat în play-off-ul Ligii. Fundaşul de 28 de ani n-are drept de joc pentru că a evoluat deja în cupele europene, jucînd în "dubla" pe care Botev Plovdiv a disputat-o în turul 2 preliminar al Europa League, împotriva austriecilor de la Sankt Polten. Conform regulamentului, el poate evolua abia din grupe pentru noua sa echipă.

În schimb, Younes Hamza n-ar avea nici o problemă în a evolua dacă Steaua şi Botev Plovdiv se înţeleg pentru un transfer al atacantului. Tunisianul de 28 de ani n-a fost utilizat deloc de Plovdiv în cele două întîlniri din Europa şi ar avea drept de joc în tricoul Stelei.

"Luchin mi se pare o achiziţie bună, va reintra în circuitul echipei naţionale o dată cu sosirea la Steaua. Avînd în vedere că Gigi nu este lîngă echipă, orice achiziţie este o mare realizare" (Anghel Iordănescu, fost antrenor Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Luchin certat de foştii colegi
Foştii colegi de la Dinamo ai lui Srgian Luchin au reacţionat după ce acesta a ales să semneze cu Steaua. "N-am ce să discut eu cu el şi n-am ce să comentez despre acest transfer. Cred că fanii lui Dinamo se vor supăra, vă daţi seama. Eu aşa zic", a spus Torje.

Şi fundaşul lui Toulouse, Dragoş Grigore, l-a taxat pe Luchin pe facebook: "Nu sînt eu în postura de a judeca pe alţii, dar după ce ai pupat emblema clubului Dinamo nu ai cum să joci la Steaua". Luchin va fi prezentant oficial la Steaua sîmbătă, de la ora 12:00.

Lemnaru are ruptură!
Accidentat în primul meci jucat în tricoul Stelei, în deplasarea din Kazahstan cu Aktobe, Lemnaru va reveni la antrenamente abia peste două săptămîni. Acesta a suferit o ruptură musculară şi va putea fi folosit abia pe finalul lunii august. Atacantul de 30 de ani venit de la U Cluj a fost criticat dur pentru prestaţia sa.

"Nu vreau să cred că o să continue să joace aşa. A intrat la prima minge şi a căzut în fund, a mai avut una pe la centru şi a căzut iar. Mulţi cred că dacă a dat 13 goluri la Cluj, merge şi la Steaua şi te trezeşti că nu dă nici un gol pînă la final!", a comentat Panduru.

"Gâlcă va face faţă la Steaua"
Jean Vlădoiu a făcut o comparaţie între Reghecampf şi Gâlcă în direct la DolceSport: "Reghe a prins o anumită perioadă la Steaua, reuşind să formeze o echipă puternică. El a fost un tip mai conflictual, aşa cum am fost şi eu, dar în ceea ce priveşte profesionalismul, a fost foarte bun, jos pălăria! Gâlcă e un altfel de om, un tip deosebit, mult mai calm, mai liniştit. Eu cred că nu acesta este maximumul pe care îl poate arăta".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
yeatsron
yeatsron  •  08 August 2014, 23:25

numai supervedete iau astia...:))))) sunteti de toata jeana... !

fulk_nerra
fulk_nerra  •  08 August 2014, 11:58
Postat de moguai pe 08 August 2014, 11:45

aberezi. cum vrei tu sa fie legati ala mijloc cu filip si prepelita, cand astia doi abia daca au 5 meciuri impreuna ca si cuplu de mijlocasi centrali. si cu reghe abia dupa 6 luni au inceput sa joace ceva.

sa fie cum zici tu. Eu ma indoiesc ca venirea lui Breveld - daca se va concretiza - va schimba situatia.

moguai
moguai  •  08 August 2014, 11:45
Postat de fulk_nerra pe 08 August 2014, 11:41

problema e la antrenor ... Steaua joaca inca anemic, a avut noroc de adversari. NU e legata la mijloc.

aberezi. cum vrei tu sa fie legati ala mijloc cu filip si prepelita, cand astia doi abia daca au 5 meciuri impreuna ca si cuplu de mijlocasi centrali. si cu reghe abia dupa 6 luni au inceput sa joace ceva.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează