FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Se conturează SURPRIZA! Rapid ar putea reveni la anul în Liga 1: "Sunt primul care semnez" » Superantrenorul pe care îl dorește

Articol de GSP - Publicat luni, 08 mai 2017 10:42

Rapid a intrat în faliment în urmă cu aproape un an. De atunci au apărut mai multe cluburi cu acest nume în ligile inferioare, fiecare considerându-se continuatoarea clubului din Giulești. 

În ultimele zile s-a vorbit despre posibilitatea ca șefii clubului FC Voluntari să preia marca și palmaresul giuleștenilor de la firma aflată în faliment, FOTBAL CLUB RAPID SA. Clubul susținut de primărie ar urma să achite chiar și o sumă de bani către creditorii firmei. 

Directorul tehnic al celor de la Voluntari, Mircea Rădulescu, a confirmat acest lucru și a anunțat că l-ar vrea pe Marius Șumudică tehnician. 

"Sunt primul care semnez transformarea noastră în Rapid. Ar fi cea mai bună idee din ultimii 20 de ani. Rapid trebuie să fie acolo, iar dacă legal, totul va fi în regulă, ar fi excelent.

Sunt mulți rapidiști la Voluntari, iar echipa lipsește tuturor.

Dacă se întâmplă asta, ne trebuie și un antrenor de anvergura numelui Rapid, iar cel mai nimerit ar fi Marius Șumudică", a zis Mircea Rădulescu la Radio Sport 1. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ucluj2011
ucluj2011  •  08 Mai 2017, 13:02
Postat de sadiku pe 08 Mai 2017, 12:28

Rapid exista decat in giulesti...steaua in ghencea ...si dinamo in stefan cel mare ....restul inseamna trafic de organe.

Cei de la Voluntari vor să cumpere numele și palmaresul , iar echipa să se numească Rapid București și să joace pe Giulești după ce va fi terminat noul stadion (sau renovarea celui actual). deci eu văd acest lucru ca FOARTE REALIZABIL și LEGAL dacă se urmează pașii corecți. Prea multe echipe de SUPER tradiție au dispărut din peisajul fotbalistic de la noi și iată că lumea nu mai este interesată să se ducă la stadion pentru că lipsește acel CEVA pe care un club ca Rapidul sau U Cluj... Petrolul îl aducea fie și numai cu simpla lor prezență în Liga I. Eu le urez super fanilor rapidiști mult noroc și fie ca în cel mai apropiat viitor să ne întîlnim din nou în Liga I.

sadiku
sadiku  •  08 Mai 2017, 12:33

Daca se inampla acest lucru ...urmeaza si traficul de organe din ghencea ...doar in romania totul este de vanzare....mai bine vindeti tara poate scapam de hoti ...

sadiku
sadiku  •  08 Mai 2017, 12:28

Rapid exista decat in giulesti...steaua in ghencea ...si dinamo in stefan cel mare ....restul inseamna trafic de organe.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează