FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Se dezmembrează Pandurii? Anunțul făcut azi: "Toți își sună avocații"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2016 17:43

Situația de la Pandurii Târgu Jiu este dramatică. Clubul are mari probleme financiare, iar jucătorii nu mai stau cu gândul la meciul cu Steaua.

Mai mulți fotbaliști vor să-și depună memoriu pentru a deveni liberi de contract după partida împotriva campioanei.

Edward Iordănescu a confirmat la conferința de presă de azi problemele pe care le au fotbaliștii.

"Mi-au zis jucătorii că vor să-și apeleze avocații și sincer, să vă spun, nu sunt de condamnat. Le-am zis șefilor clubului că am cam epuizat metodele de a-i ține în frâu. Nu mă refer că nu este disciplină, dar ei nu mai sunt concentrați.

Trebuie să facem tot posibilul pentru a termina campionatul, pentru că în vară am înțeles că vor veni niște bani din drepturile TV, un milion și ceva de euro", a zis Edward Iordănescu.

Pandurii - Steaua este miercuri, de la ora 21:00, în direct la Digi, Dolce, TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
dvd1
dvd1  •  29 Martie 2016, 01:58

alt blat nemernic cu Steaua asa cum am presupus. Cum ii rabda pamintul pe blatistii astia nemernici de la Steaua nu stiu. cum de nimeni nu se sezizeaza e de neconceput. ultimile scirnavii. totul aranjat ca sa ia blatistii astia toate trofeele si cupele cind ar trebui sa fie toti in puscarie. e strigator la cer

andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Martie 2016, 01:55
Postat de gica_oboreanu pe 28 Martie 2016, 23:43

petrolul nu se desfiinteaza, chiar de ajunge in b. a mai fost, a supravietuit. are un oras de peste 200 de mii, alaturi. fcs pitesti nu ia campionatul, si nici in liga campionilor n'ajunge. jiji e la fundul sacului numit steaua, cu emblemacu cruce, si din pozanaru' fameliei nu da. ce'i al fameliei nu se pune la ..fcsp. deci, urmeaza falimentul, ca nema ioroi de lefuri bune. si daca se ajunge acolo, nicio sansa sa mai se auda de steaaua. deci, cum zice romanul, din strabuni, cine sapa groapa altuia... apropos, io ma refeream la slugarnicia gazetei stelara.

VAI DE TINE,E TAMAN INVERS,PETROLUL E PE DUCA RAU,SE DESFIINTEAZA SIGUR,DE 2 ANI NU VINE NIMENI ACOLO,LA FEL CA LA RAPID,ALTA ECHIPA DESFIINTATA,MI AR PAREA RAU DE U,DE VOI IN NICI UN CAZ,SUNTETI PREA PROSTI SI PREA FRUSTRATI !

para.para
para.para  •  29 Martie 2016, 01:07

Cu alte cuvinte, s-a aflat si motivul pentru care Pandurii a dat deja meciul lui fcsp, pe teren o sa fie doar circ spre indobitocirea poporului roman. Asta-i viata in romanika, toti care au meci cu fcsp se vaita de bani inainte. Astia de la Pandurii vroiau sa joace la Bucuresti meciul cu fcsp, cica ei n-au stadion, dar meciurile celelalte considerate acasa, nici macar nu s-au gandit sa propuna sa le joace pe terenurile adversarilor. Natie mai saraca cu duhul decat voi, nici ca exista pe planeta asta.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează