FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Se face! Acord Steaua - Hapoel Be'er Sheva pentru împrumutul lui Răduţ

Articol de - Publicat joi, 12 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 12 septembrie 2013 12:27

Neinclus pe lista UEFA de către Steaua pentru meciurile din Liga Campionilor cu Chelsea, Schalke şi FC Basel, Mihai Răduţ e aşteptat în Israel pentru a semna cu Hapoel Be'er Sheva.

Chiar dacă a venit în această vară înapoi la echipă, după ce i-a expirat împrumutul de la Pandurii, mijlocaşul de 23 de ani nu a reuşit să se impună în echipa lui Reghecampf. Tocmai din acest motiv, Anamaria Prodan, impresa fotbalistului l-a propus pe acesta la Hapoel Be'er Sheva în Israel, iar în ultimele ore clubul din Ţara Sfîntă s-a înţeles cu jucătorul în ceea ce priveşte salariul, iar mutarea este aproape de finalizare. În această dimineaţă şi cele două cluburi au ajuns la un acord, iar cît de curînd Răduţ va părăsi cantonamentul echipei pentru a pleca în Israel, acolo unde va face vizita medicală şi va semna contractul cu noua sa echipă.

Mijlocaşul de 23 de ani a jucat doar 87 de minute în cele 11 meciuri ale steliştilor din acest debut de sezon, iar Laurenţiu Reghecampf a fost nemulţumit de prestaţiile acestuia în cele 3 partide în care l-a folosit. Răduţ va pleca din Ghencea sub formă de împrumut pentru un sezon, iar din primele informaţii salariul acestuia va fi dublu faţă de cel din România: 20.000 de euro pe lună.

11 milioane de euro este bugetul pentru acest sezon al israelienilor de la Hapoel Be'er Sheva

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (12)
satyricon
satyricon  •  13 Septembrie 2013, 00:42

Bine ca am scapat de el! Alt talent care o sa moara speranta.

darby_84
darby_84  •  12 Septembrie 2013, 23:56

Radut este un jucator de moral iar jucatorilor de moral nu doar ca trebuie sa le dai sansa, acesti jucatori trebuie sa joace nu sa primeasca sanse. Daca Radut va juca la aia sunt sigur ca va fi pintre remarcatii campionatului din Israel...iar noi vom juca cu TATU si Prepelita.l

cotzcaru17
cotzcaru17  •  12 Septembrie 2013, 13:40

castiga bani primind sms pe telefon... ://www.vivasms.ro/h/a46832edb4

Vezi toate comentariile (12)
Comentează